in , ,

American Truck Simulator’ın New Mexico Topluluk Videoları ve Bir Hatırlatma!

American Truck Simulator’ın New Mexico Topluluk Videoları ve Bir Hatırlatma!
American Truck Simulator’ın New Mexico harita genişlemesinin çıkışından bu yana iki haftadan fazla bir zaman geçti. SCS Software yeni blog yazısıyla bu yeni harita genişlemesinin topluluk tarafından çok olumlu olarak kabul görmesinden gerçekten mutlu olduğunu belirtiyor. New Mexico DLC’sinin oluşturulması için 25 adamın sıkı bir şekilde çalışma yaptığı ve elbette topluluk duyduklarını ve kendilerinden çok daha fazlasını hızlı bir şekilde beklediklerini eklemişler. Açıklamaya göre gelecek yılın hedefleri arasında her iki kamyon simülatörü için takımlarını büyümesini sürdürmek ve paralel olarak gelişimi devam eden çoklu harita DLC’lerine geçiş yapmakmış. Oyun motorundaki ve araç zincirindeki (toolchain) teknoloji gelişimi ve değişiklerle birlikte devasa içerik oluşturma çabaları ile stüdyo ve takım yönetiminde yeni bir seviyeye geçilecekmiş.
YouTube ve Twitch gibi sitelerde New Mexico DLC’sinin bir sürü harika videoları, oynanış ve incelemeleri hazırlandı. Bunlardan birkaç tanesinin blog yazısında yer almasını hak ettiğini düşünmüşler( YouTube’da çok daha fazlasını bulabilirsiniz https://www.youtube.com/results?search_query=New+Mexico+DLC).
Squirrel’s New Mexico DLC First Look

SiSL’s First Look

SimülasyonTÜRK (Turkish language)

MrMorrelo’s Fan-made Trailer

Wujek Bohun’s First Look (Polish language)

 

 

WORLD OF TRUCKS ETKİNLİK HATIRLATICI!
(6 gün kaldı!)
Devam eden World of Trucks etkinliğini hala tamamlamadıysanız daha 6 gününüz var. Etkinlik 3 Aralık 2017’de sona erecek.
Yılbaşı hızlı yaklaşırken SCS’in bizlere mağazada sunacağı daha hoş sürprizleri de varmış.

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Balya ve Yem Fabrikası Kurduk!- Farming Simulator 17 Straw Harvest DLC [Beta]

ETS 2 İtalya DLC’si 5 Aralık’ta Çıkacak!