Menu
in , ,

2022 Freightliner Cascadia güncellemesi çıktı! (American Truck Simulator)

 

SCS Software, American Truck Simulator için 2022 model Freightliner Cascadia güncellemesi yayınladı. Yeni hayalet ekranlara sahip olan Cascadia çekicisi 2022 görünümüne kavuşuyor. 1.43 güncellemesine eklenen çekicinin yeni interior seçenekleri, parçaları ve kişiselleştirme seçenekleri bulunuyor. Bunların yanı sıra yeni araç yakıt ekonomisini daha da iyileştiren dış tasarım değişikliklerine de sahip.

2022 model Cascadia’nın içinde en göze çarpan ayrıntısı yepyeni bir dijital gösterge paneli ile bir dizi yeni kişiselleştirme seçenekleri olmuş. Daimler grubunun markalarında artık bu gösterge panelleri kullanılıyor. SCS Software‘ın bu şirketler grubu ile olan ilişkisini düşününce ETS 2 için umut verici gelişmeler yaşanabilir. Freightliner Cascadia’da 72″ Sleeper kabini için “Driver’s Loft” denilen yeni bir interior tasarımı mevcut. Kabin içinin tamamen sürücünün rahatlığı düşünülerek inşa edildiği vurgulanıyor. ATS’deki kabin aksesuarları desteği ile bu tasarımı seçtiğinizde içini doldurabileceksiniz.

Aracın dış model tasarımı ise daha alçak ve aerodinamik bir ön tampon, güncellenmiş aero tekerlek kapakları, A sütununda aerodinamikleri geliştiren yeni bir aero deflektör içeriyor. Yukarıda da belirtildiği gibi bu yeni dış parçalar yakıt ekonomisini geliştirerek Cascadia çekicisini daha uzun süre yolda tutmayı hedefliyor.

2022 Freightliner® Cascadia çekicinizi American Truck Simulator içerisindeki bayilerden satın alabilir veya mevcut aracınızı yeni sürüme yükseltebilirsiniz.

 

Dün ETS 2 için MAN TGX EffficientLine 3 güncellemesi yayınlanmıştı. SCS Software ekibi 1.43 güncellemesinin açık betasını tamamlamadan önce yayınladığı yeni çekicilerle ilgiyi tekrar çekmeyi başardı.


American Truck Simulator forumu için buraya tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version