Menu
in

2018 Yılının Steam Kış İndirimleri Devam Ediyor!

2018 Yılının Steam Kış İndirimleri Devam Ediyor!

Eğer almak istediğiniz bir simülasyon oyunu varsa şimdi tam zamanı! 22 Aralık’ta başlayan Steam Kış İndirimleri, 3 ocak 2019’da sona erecek. Bir sürü oyun ve DLC’leri çok büyük indirimlere girdi. Aşağıda Steam’in açıklamasını okuyabilirsiniz.

Yıllık 12. Steam İndirimi başladı! Bugün ile 3 Ocak’a kadarki süre arasında Steam’deki binlerce indirimli oyunun keyfini çıkartın!* Bu senenin indiriminde oyuncuların katılabileceği iki farklı özel etkinlik olacak: Günlük ücretsiz özel bir dizi öğe ve yıllık üçüncü Steam Ödülleri‘nde oy verme.

Bu sene, indirim esnasında 8 farklı kategoride oy kullanabilirsiniz. Kazananları seçmek için yardımınıza ihtiyacımız var, bu yüzden lütfen adaylara bir bakın ve oy kullanmayı unutmayın! Steam Ödülleri’nin kazananları 2019’un Şubat ayında duyurulacaktır.

Steam’in Sürprizlerle Dolu Rahat Kır Evi‘nde sizin için günlük sürprizlerimiz var. Benzersiz Steam Topluluğu ifadelerini, duvar kâğıtlarını ve topluluk favorisi Steam oyunlarından DLC kazanmak ve bunların yanında bizden şüpheli kaliteye sahip toplanabilir nostlaljik öğeleri kazanmak için her gün yeni bir kapıya tıklayın. Buraya tıklayarak bütün bunların nasıl işlediğini öğrenin.

Bir dakika, bu kadar sürprizi bu kadar küçük ve rahat bir yere nasıl sığdırdık? Belki de bu kır evi göründüğü gibi değildir…

*Aksi belirtilmediği müddetçe indirimler 3 Ocak 2019 21:00 TSİ itibarıyla sona erecektir. 

 


Steam Kış İndirimi’nin 5. günündeyiz!

Steam’in Sürprizlerle Dolu Aşırı Derecede Rahat Kır Evi‘nde sizin için günlük sürprizlerimiz var fakat bu ev… ilk bakışta göründüğünden daha yüksek görünüyor sanki? Çok acayip.

Benzersiz Steam Topluluğu ifadelerini, duvar kâğıtlarını ve topluluk favorisi Steam oyunlarından DLC kazanmak ve bunların yanında bizden şüpheli kaliteye sahip toplanabilir nostlaljik öğeleri kazanmak için her gün yeni bir kapıya tıklayın. Bütün bunların nasıl işlediğini görmek için Rahat Kır Evi SSS‘sini ziyaret edin.

Kış İndirimi, eksik koleksiyonlarınızı tamamlamak için de çok iyi bir zamandır. Daha önceden gözünüze kestirdiğiniz bir paketin daha da yüksek bir indirime girmiş olması tamamen ihtimaller dâhilinde!

2018’in en popüler paketlerine göz atın

Mutlu Yıllar!
Steam Ekibi


 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version