Menu
in

2016 Yılında Steam’de En Çok Satan 100 Oyun Açıklandı!

2016 Yılında Steam’de En Çok Satan 100 Oyun Açıklandı!

Steam 2016 yılında en çok satan ilk 100 oyunu açıkladı. Satış rakamlarına göre Platin, Altın, Gümüş ve Bronz olarak derecelendiriliyor.

Platin kategorisinde Total War: Warhammer, Civilization VI, Grand Theft Auto V ile Fallout 4, XCOM 2 en çok satan ilk beş oyun olurken.

Altın kategorisinde Dead By Daylight, Stardew Valley, Stellaris, H1Z1: King of the Kill, Rise of the Tomb Raider

Gümüş kategorisinde Watch Dogs 2, The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited, Subnautica, The Elder Scrolls V: Skyrim, Farcry Primal

Son kategori olan Bronz‘da ise en çok satan ilk beş oyun FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster, Age of Empires II HD, Train Simulator 2017, Far Cry® 4,Call of Duty®: Infinite Warfare


Sene içerisinde elde ettikleri hasılatlara göre listelenen oyunlar arasında elbette simülasyonlar da var.

Platin kategorisinde Civilization VI oyununu tekrar sayabiliriz. Altın kategorisinde ise ARMA 3, Stellaris, Stardew Valley bulunurken Gümüş kategorisine Sunautica, Planet Coaster, War Thunder, Civilization V, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV ve Cities: Skylines yer alıyor.

Bronz olarak değerlendirilen Age of Empires 2 HD sürümü, Train Simulator 2017, Scrap Mechanic, DayZ, NBA2K17, Football Manager 2017, Factorio, Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, Youtuber’s Life, Squad, Kerbal Space Program, Football Manager 2016, Astroneer, The Sims 3, Farming Simulator 17, Rimworld ve Elite: Dangerous gibi harika simülasyon yapımları 2016 yılının en çok satanları arasında bulunuyor.

2017 yılında simülasyon yapımlarının artması dileğiyle… Mutlu yıllar…

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version