Menu
in , , ,

Western Star 49X kamyonu SnowRunner için satışa sunuldu!

Western Star 49X kamyonu SnowRunner için satışa sunuldu!

Geçtiğimiz aylarda dünya lansmanı yapılan Western Star 49X kamyonu SnowRunner için ücretli DLC olarak yayınlandı. 10. güncellemesinin ilk beta sürümünde Western Star 49X dosyalarda ortaya çıkmış hatta modlanarak oynanabilmişti. Ardından haber alınamadı ve dün yeni güncelleme ile harita DLC’sinin yayınlanmasından sonra satışa sunuldu. Western Star 49X şu an diğer paketlerden ayrı olarak satılıyor. Epic Games Store‘da 16 TL, PS4 (28,50 TL) ve Xbox One (18 TL) mağazalarında satılıyor. Season Pass içeriklerine dahil edilmediği için tepki gösteriliyor. Ancak bu araç planı daha sonra ortaya çıkmış ve ayrı DLC olarak sunulmuş. Ücretsiz sunulabilecek bir içerikti. Bildiğiniz gibi bundan önce de Clasico Pack adında Chevrolet Apache 6×6 aracı ekleyen DLC satışa çıkmıştı. İlk tepkiler aslında bu içeriğe gösterilmişti. SnowRunner konseptinde bu tür araç DLC’leri gelmeye devam edecek gibi görünüyor.

Western Star 49X lansman günü ilk olarak American Truck Simulator için ücretsiz bir güncelleme ile gelmişti. Şimdi aynı aracın farklı bir versiyonu SnowRunner’a ücretli olarak geliyor.

 

SnowRunner’a eklenen yepyeni Western Star 49X ile tozu dumana kat!
Bu yepyeni ağır hizmet kamyonu tam bir arazi canavarı ve çamura hiç yabancı değil. Kontrol edilebilen ekstra dingili ile 49X en büyük yükleri taşırken en kötü yol koşullarına meydan okuyabilir.
Western Star 49X, Sezon Bileti’ne dâhil değildir.

 

 

 

 

 


SnowRunner forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version