Menu
in , ,

Bir ilk yaşanıyor! Yeni tanıtılan Western Star 49X çekicisi American Truck Simulator için aynı gün çıktı

Bir ilk yaşanıyor! Yeni tanıtılan Western Star 49X çekicisi American Truck Simulator için aynı gün yayınlandı

SCS Software’da bugün bir ilk yaşanıyor! Western Star markasının yeni çekicisi 49X lansman gününde American Truck Simulator‘a ekleniyor. The NEXT Western Star sonunda ATS çıktı! Western Star 49X çekicisi tanıtıldıktan kısa bir süre sonra ücretsiz bir güncelleme ile ATS garajına eklenmiş oldu. Böylece yeni bir kilometre taşı daha geride bırakıldı. An itibariyle ATS’ye sahipseniz yeni çıkan Western Star 49X çekicisini galeriden alıp sürebilirsiniz.

Western Star 49X çekicisi ATS için ilk olarak Daycab şeklinde geliyor. Sleeper kabini ise daha sonra yayınlanacak. Küçük bir güncelleme ile bu araca uygun off-road lastikleri de getirilmişti.

Teknik özellikler
Western Star 49X, ATS’de 2 farklı şasi türü, 12 farklı motor, 7 farklı şanzıman seçeneği ile geliyor(Detroit™  DD13/15/16 and DT12 şanzımanları dahil). Bu özellikler seçeceğiniz şasi türüne göre değişiyor. Daha büyük sleeper versiyonları zamanı geldiğinde eklenecek.

Nasıl yapıldı?

American Truck Simulator’ın sanal yolllarına en yeni Western Star 49X çekicisini aktarmak için 3 kıdemli tasarımcı sıkı bir şekilde çalıştı. Aracın her parçasını yeniden oluşturdular. Bir tasarımcı interior modelini tasarlarken diğer 3D tasarımcı ise exterior yani dış modeli ile uğraştı. Bir tasarımcı ise boyamaların uyarlanmasında görev aldı. Wings of Awesomeness adlı boyama ise resmi olarak fabrika tarafından hazırlandığı için ATS’de de yer alıyor.

Bilinmesi gerekenler;

  • Şu an sadece 6×2,6×4 şasili Daycab versiyonu bulunuyor.
  • Diğer kabinler ve şasi türleri 2021 yılında piyasaya çıktıktan sonra gelecek.
  • Daha fazla seçenek de gelecekteki güncellemelerde planlanıyor.
  • Aracın gerçek sesleri pandemi nedeniyle kaydedilmemiş. Bu da daha sonra halledilecek.

Western Trucks Dealer/Galeri yerleri;

  • Oxnard (California)
  • Lewiston (Idaho)
  • Stockton (California

Western Star’ın Oregon, Portland’daki üretim tesisleri de aktif bir şirket olarak ekleniyor(Oregon DLC‘si gerek). Buradan yeni 49X çekicilerini piggyback şeklinde çekebiliyorsunuz.


Western Star ve Daimler Trucks NA firmalarına çok teşekkürler!

Yeni Western Star 49X çekicisinin adı bile henüz belli değilken SCS Software’a erişim izni verilip geliştirilmişti. Daimler Trucks Kuzey Amerika‘ya bağlı olan Western Star’ın yeni çekicisi için SCS Software ile çok özel bir şekilde çalışmıştılar. Müthiş bir gizlilik ile çekici modeli ATS’ye getirildi. Ardından eş zamanlı olarak marka ile birlikte duyuruldu. Şimdi de aracın dünya lansmanının ardından American Truck Simulator’ın garajına ücretsiz bir güncelleme ekleniyor. Amerikalı kamyon üreticisi Western Star ile yapılan bu aynı anda yepyeni bir çekicinin piyasaya sürülmesini senkronize etmek SCS için bir ilk oldu. Bu mükemmel fırsat ve iş birliği için onları takdir ediyorlar. ATS’ye aktarmak için CAD modelini almak dışında prototip çekiciye de fiziksel olarak erişim imkanına sahip olmuşlar. Bu gerçekten büyük bir güveni gösteriyor.

 


Steam’de gelen otomatik güncellemeyi yükleyebilirisniz. Western Star 49X Steam mağaza sayfasından direkt ulaşmak için aşağıya tıklayın.

Piyasaya Çıkmadan ATS’ye Eklenen YENİ WESTERN STAR 49X!


Tanıtım videosu

Western Star 49X çekicisinin tanıtım fotoğrafları

Lansman videosu

American Truck Simulator forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version