Menu
in , , ,

SnowRunner – Season 10: Fix & Connect DLC’si çıktı!

SnowRunner Season 10: Fix & Connect

SnowRunner için Season 10 ile Fix & Connect DLC’si yayınlandı. Kanada’da geçen iki yeni harita ile iki yeni araç ekleyen genişleme paketi birçok yeni görev getiriyor. British Colombia bölgesinde geçen yeni haritalarda elektrik kesintisi deneyimi yaşanacak ve senaryo görevleri buna göre işlerken ilk kez lisanslanan Mack kamyonunu da sürebileceksiniz.

 

Season 10: Fix & Connect, Kanada macerasını British Colombia bölgesinde iki yeni 4km² yaz mevsimi haritaları ile sürdürüyor. Kütük istasyonları, kereste fabrikaları, çiftlikler ve silolaların yanı sıra balıkçılık tesislerinden oluşan bir arazide oyuncular vahşi doğanın derinliklerine doğru ilerlyecek ve hayranlık uyandıran göl ve şelalerin manzarasını seyredebilecekler. Yıkıcı bir fırtına atlatan bölgenin yeniden yapılandırılması için gerekli jenaratörleri ve parçaları teslim edecek, şebeyi yeniden birbirine bağlamak için elektrik direklerini kuracak ve feribotları ve meteoroloji istasyonu gibi diğer önemli altyapıyı onaracaksınız. İki yeni araçların arasında Mack Defense M917A3 ile Kenworth 963 yer alıyor.

 

 

 

24.0 güncellemesinin notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu güncellemede büyük vinç eklentisi tüm oyunculara ücretsiz ekleniyor.

 

 

Steam dahil Epic Games Store ile konsollarda erişebilirsiniz. Year 3 Season Pass sahiplerine bu genişleme ücretsiz veriliyor.


SnowRunner forumu için buraya tıklayın.
SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version