Menu
in , , , , ,

SCS Software çalışanı SiSL ile Türkiye’den çok özel canlı yayın [video]

SCS Software çalışanı SiSL ile Türkiye’den çok özel canlı yayın

Tüm ETS 2 topluluğunun yakından tanıdığı SiSL ile dün akşam Edirne’de çok güzel bir canlı yayın gerçekleştirdik. Mod yapımcılığından SCS Software‘a giden yolu ve oradaki deneyimlerini bizlere aktardı. Yıllık izni dolayısıyla Edirne’ye gelen SiSL, SCS Software’ın araç, teknik, ar-ge, programlama, harita tasarımı, tester, pazarlama, lisanslama gibi önemli departmanların işleyişinde bahsederek ETS 2 ve ATS oyuncularının daha iyi anlamasını sağladı. 2016 yılında başlayan SiSL ile ETS2ATS Gündemi canlı yayınlarında yan yana yaptığımız ilk yayın olması dolayısıyla da ayrı bir öneme sahip. 🙂 Yaklaşık 5 saat süren canlı yayının video kaydını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Selçuk “SiSL” İslamoğlu’na hem yayına gelip yayına katıldığı hem de ETS 2 topluluğuna ve oyuncularına sağladığı katkılar sonsuz teşekkürler!

SiSL şu an SCS Software’ın Araç Departmanı bölümünde Teknik Sanatçı olarak çalışıyor. Ayrıca eşi de “Tester” görevi ile geçtiğimiz aylarda SCS’de çalışmaya başlamış. Programlama bölümünde çalışan Umut ile birlikte stüdyoda şu an toplamda 3 Türk çalışan bulunuyor. Hepsine sonsuz teşekkürler ve sevgiler… 🙂

 

 

SimülasyonPark için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version