Menu
in ,

My Summer Car’ın Multiplayer Modu Geliştiriliyor!

My Summer Car’ın Multiplayer Modu Geliştiriliyor!

Bilin bakalım bunu yapan kim? 😀

Şu an simülasyon oyunları kategorisinde en gerçekçi en şaşırtıcı özellikleri bulunduran My Summer Car hala Amistech Games tarafından geliştirilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz ay 1. yıldönümünü geride bırakmıştı. Hala erken erişimde olan oyun için multiplayer özelliğinin olmayacağı resmi olarak açıklanmıştı. Eee zaten devasa dünyasıyla tek oyunculuda bile uğraştıran bu oyuna multiplayer özelliğinde arkadaşlarımızla katlanmak ister miydik? Ya aslında isterdik ama onlar olmayacağını açıklayınca vazgeçmiştik. Bu simülasyon sıfırdan araç toplama odaklı ama aslında orada o kasabada bir yaşam var. Siz polisten ceza yersiniz kaçarsınız ama polis evinize gelip ceza makbuzunu bırakır. Öyle arabayı topladım kafama göre gezeyim diyemezsiniz muayene istasyonuna gidersiniz. Plaka alırsınız, kontrollerden geçersiniz. Daha neler neler….

ETS 2 Multiplayer modunun babası konumundaki Polonyalı geliştirici RootKiller yani Eryk Dwornicki, My Summer Car’ın çok oyunculu yani multiplayer modunu uyarlamaya başlamış. Şu an ETS 2 Multiplayer yani TruckersMP takımında bulunmadığını ve resmi olarak SCS Software’da çalıştığını ekleyelim. Boş kalan zamanlarında My Summer Car’ın multiplayer modunu geliştiriyor. Twitch üzerinden yaptığı canlı yayınlarda nasıl uyarladığını gösteriyor.

Zaten başkası yapar mıydı? Sanmıyoruz niye yapsın ve neden yapsın? Karşılığında ne alacak? My Summer Car kendine has yapısıyla binlerce kişinin gönlünde taht kazanmış bir simülasyon oyunu multiplayer modu ile birlikte çok daha fazla popüler olabilir.

İlk senkronizasyon çalışmaları

 

Kapıların senkronize edildiği son yayın

 

Multiplayer modu ne zaman çıkacak?

Bunun hakkında bilgi yok. Zaten gördüğünüz gibi henüz ilk aşamalarda…

Nasıl oynanacak?

Unity ile geliştirilen bir oyun olduğunu ekleyelim. Oyun dünyası sebebiyle 100 kişilik sunucuların olması pek de mantıklı değil. Burada 2 veya 4 kişilik belki de 8 kişinin oynayabileceği kendi oturumumuzu başlattığımız oyunlar olabilir. Yine de şu an için hiçbir şey bilmiyoruz.

Oyun içinde yer alan işleri birlikte yapabilir, yarışlara birlikte katılabilirz. Onca özelliği düşünce harika oluyor! 😀 Rol yapma imkanı da var.


Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

SimülasyonPark’ta oluşturulan My Summer Car kategorisinde diğer oyuncularla iletişime geçebilir, oyunu yakından takip edebilirsiniz.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version