Menu
in , ,

My Summer Car – Logitech G920 İncelemesi / Ayarlar / Performans / Video

My Summer Car – Logitech G920 İncelemesi / Ayarlar / Performans / Video

Yılın simülasyon oyunlarından olan My Summer Car’da Logitech G920 direksiyon setini test ediyoruz.

 

Sıfırdan motor dahil her şeyini toplama imkanına sahip olduğumuz bizleri çılgına çeviren My Summer Car’da çıkışından bu yana direksiyon setleri destekleniyor. Bu videoda Logitech G920 direksiyon seti ile Satsuma arabasını, traktörü kullanıyoruz. Elbette geriye kalan araçlar da kullanılabiliyor.
Not: İncelemede Logitech G920 modeli kullanılmıştır. G29 direksiyon setinde de tıpatıp aynı işlemler gerçekleştirilecektir.

Xbox One ve PC için geliştirilen Logitech G920 Driving Force Yarış Direksiyonu özellikleri

 

İyi Seyirler…

Logitech G920 inceleme videoları serisinin 5. bölümüdür. Bu bölümde ilgili simülasyon yapımları Logitech G920 ile incelenmektedir. Videolarda ayarlar gösterilip performans testleri yapılmaktadır. Takipte kalın!
Logitech G920 ilgili konular https://www.simulasyonturk.com/tag/logitech-g920/

“Car Controls” ekranı

Klavye kontrolleri üzerinde direksiyon kontrollerini atayarak başlıyoruz. Yalnız oyunun girişinde Wheel Force Feedback seçili olmalıdır aksi halde oyunda titreşimli geri bildirim çalışmıyor. Pedalların “-” eksi kutbunda olduğuna dikkat edin. “+” artı olursa dolu gösteriyor ve pedallar karışıyor, araç hareket edemiyor. Otomatik debriyaj istiyorsanız Auto Clutch seçmeniz yeterli olacaktır. 6 ileri 1 geri vites genel olarak H-Vites özelliğini gerçekçi bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bunun dışında yapmanız gereken pek bir ayar bulunmuyor. Geri kalan kontroller klavye-fare ile yapılacak.

Logitech Gaming Software
Logitech G29/G920 direksiyon setini kullanabilmemiz için Logitech Gaming Software isimli programa ihtiyaç duyuyoruz. Direksiyon setinizi kurduktan hemen sonra programı şuradan indirip bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

My Summer Car titreşim ayarımız 20 yapıldı. 900 dereceye dokunmuyoruz çünkü destekliyor. 🙂 Pedal hassasiyetleri de %50

 

Bu direksiyon seti Logitech Türkiye tarafından test ve inceleme yapmamız için gönderilmiştir.

Logitech G920 ürün sayfasına ulaşmak için tıklayın.

 

Not: My Summer Car erken erişim sürümünde incelenmiştir.

SimülasyonTÜRKMy Summer Car

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version