Menu
in , , ,

Microsoft Flight Simulator – Orta Doğu Avrupa Güncellemesi Çıktı! (World Update 14)

Microsoft Flight Simulator – Orta Doğu Avrupa Güncellemesi Çıktı! (World Update 14)

Microsoft Flight SimulatorWorld Update 14 ile Orta Doğu Avrupa ülkelerini güncelliyor. Yeni çıkan dünya güncellemesi ile Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Slovenya, Hırvatistan, ve Bosna-Hersek yenileniyor. Bölge tarih, mimari harikalar ve çarpıcı manzaralarla dolup taşıyor.

Bing Maps ve Maxar‘daki iş ortakları ile birlikte bu güncellemeyi oluşturmak için tam kapsamlı hava uydu görüntüleri, dijital yükseklik verileri ve daha fazlası bir araya getirildi. World Update 14’te 103 ilginç nokta bulunuyor. Çekya’da 18 simgesel yapı bulunurken Slovakya’da 15, Macaristan’da 19, Slovenya’da 15, Hırvatistan’da 23 ve Bosna-Hersek’te 13 tarihi simgesel yapılar var. Kaleler, kuleler ve kiliseler ile birlikte pek çok simgesel yapı bu güncelleme için yeniden yaratıldı. MSFS’in Gaya Simulations ile olan iş birliği sayesinde de 6 tane el yapımı havaalanı geliyor. Çekya’da Karlovy Vary Airport(LKKV), Slovakya’da Poprad-Tatry Airport(LZTT), Macaristan’da Pécs-Pogány Airport (LHPP), Slovenya’da Savi Airport (LJZA), Hırvatistan’da Rijeka International Airport (LDRI) ve Bosna-Hersek’te Prijedor Urije Airport (LQPD) meydanları bizleri bekliyor. Microsoft Maps & Local ve Vexcel iş birliği sayesinde Çekya’da Prag, Brno, Plzen, Macaristan’da Budapeşte, Slovenya’da Ljubljana ve Maribor, Hırvatistan’da Split ve Dubrovnik ile Bosna-Hersek’te Saraybosna ve Banja Luka şehirleri fotogrametri özelliği ile güncelleniyor. 

Prag, Saraybosna ve Budapeşte için keşif uçuşları bulunurken ayrıca 3 yeni landing challenge ekleniyor. Zorlu iniş görevleri şunlar; Croatia’s Kastela (LDSP) in an Airbus A320neo, Slovenia’s Vzletišče Zagorje Ob Savi (LJZA) in a Pilatus PC-6/B2-H4 Turbo Porter, and Slovakia’s Poprad-Tatry (LZTT) in an Airbus A310-300. 4 farklı Bush Trip de ekleniyor(Czech Route,Northeast Adriatic,Danube Journey,Carpathian Journey).

World Update 14’ü ana güncellemeyi(1.33.8.0) yükledikten sonra MSFS Marketplace içerisinde ücretsiz indirip kurabilirsiniz.

 

 

 

 

Local Legend 11 serisi için Çekoslavkya’nın yerel uçağı Aero Vodochody Ae-45 ve Ae-145 uçak eklentisi de Marketplace sayfasında yerini aldı.

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version