Menu
in , , ,

Microsoft Flight Simulator – LJBO Bovec Airport yayınlandı

Microsoft Flight Simulator için ST Simulations adı altında geliştirdiğimiz LJBO Bovec Airport eklentisi satışa sunuldu. Skydive merkezi olan Soca Vadisi’nde bulunan Bovec Airport yüksek ayrıntılı modeller ve kaplamaları dahil birçok özel model ile MSFS’e aktarıldı. Hangarın iç tasarımında detaylar MSFS’in yüksek standartları seviyesinde geliştirildi.


Slovenya’nın Julian Alpleri’nde bulunan Bovec Havaalanı (ICAO: LJBO) en popüler dağ hava meydanlarından biridir. Yüksek dağlarla çevrili zümrüt Soča nehrinin sadece birkaç yüz metre yukarısında yer almaktadır. 1414.0 feet yükselikteki Bovec Havaalanı’nda 2700 ft(823 m) uzunluğunda 07/25 (070°/250°) yönünde çim pist bulunmaktadır. Skydive Bovec adı altında vadide çeşitli paraşütle atlama etkinlikleri ve organizasyonlar düzenlenmektedir. Muhteşem doğası ile artık MSFS platformunda!

Bu eklenti ile Bovec Airport için birçok özel 3D model eklenmiştir. Yüksek çözünürlüklü, detaylı modeller kullanılmıştır. Tandem Skydiving yani paraşütle atlama merkezi olan Bovec için uygun objeler yerleştirilmiştir. Skydiving school eğitimler verilmektedir. Çevre tasarımı uygun hale getirilmiştir. Arazi yeniden şekillendirilmiştir. Gelecekteki güncellemelerle yeni 3D modeller ve ayrıntılar eklenecektir.

1414.0 feet MSL yüksekliğe sahiptir. Bovec Airfield, METAR yayınlamaz. En yakın meteoroloji istasyonu 20 km (12 mil) uzaklıktaki Tarvisio’dur. Uçuş bilgilendirme bölgesi(FIR) ise Ljubljana ACC.

Bovec şehri Kanin, Prisojnik, Matajur, Krn, Mangrt, Jalovec, Škrlatica ve Triglav gibi önemli dağ zirveleri ile çevrilidir. Triglav National Park büyüleyici güzelliği ile hiking organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Bovec çevresinde Soča nehrini de içeren harika bir doğa yürüyüşü (Brjeka) rotası bulunmaktadır. Etraftaki dağlara tırmanabileceğiniz doğa yürüyüşleri Soca Vadisi’nin güzelliğini keşfetmek için yapılmaktadır.  Bovec Airport başlangıçlı düzenleyeceğiniz paranoramik uçuşlarla Slovenya’nın Alpleri’nde harika bir yolculuğa çıkın!

 

Flightsim.toSimMarket – Aerosoft GmbH (Yakında) – Flightsim.com Store – ORBX (Yakında)

 

 

Özellikler

  • Bovec Airport özel hangarı iç tasarım ayrıntılarıyla aktarıldı
  • Cafe Aeroklub Bovec için özel 3D model
  • SkyDive Bovec prefab 3D modeli
  • Hareketli Etkinlik Bayrakları
  • Özel Glider(Planör) ve Römork modelleri
  • Özel Etkinlik Çadırları
  • Yüksek Ayrıntılı Dokular, Physically Based Rendering (PBR)
  • Havalimanı ortamının gerçekçi ve son derece ayrıntılı simülasyon versiyonu
  • Havalimanı ve çevresi için birçok özel obje ve modeller

 


Microsoft Flight Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version