Menu
in , , ,

Euro Truck Simulator 2’ye Yeni Güncelleme Duyuruldu + Yeni Haberler

Euro Truck Simulator 2’ye Yeni Güncelleme Duyuruldu + Yeni Haberler

SCS Software blogta yeni bir konu yayınlandı. Euro Truck Simulator 2 için geliştirilen güncelleme bilgileri, bir sitede başlayan simülasyon oyunları indirim kampanyası ve Scania Truck Driving Simulator oyununun Steam’e kabul edilmesi sevinçle duyuruldu.

 

SCS Software sözünü tutuyor ve ETS 2 durmadan geliştirilmeye devam ediliyor. Oyunun süspansiyon alanında fiziksel iyileştirmeler ve Aİ trafiği yeniden yazma gibi büyük değişiklikler yapılıyor. Bunların test edilmesi ve sorunsuzca oyunculara sunulması zaman alıyormuş. Birkaç hafta sonra bu devasa güncellemenin geleceği belirtildi.

Bu arada da diğer takımlar American Truck Simulator’ın yapımıyla ilgileniyor. Euro Truck Simulator 2 için yeni toprak dokuları, yeni kamyonlar, yeni otobüsler yapılıyor. World of Trucks güncellenmeye devam ediyor. 2014 yılında World of Trucks’ın tam olarak yayına başlayacağı daha önce açıklanmıştı.

Bunun dışında SCS Software ekibine 4 yeni çalışan katılacak. Bu hafta oyunların yapım sürecini hızlandırmak için 4 yeni kişi SCS’ye geliyor. Yeni çalışanlara başarılar diliyoruz.

Bundlestars.com’da Simülasyon oynuları için indirim kampanyası başladı. Euro Truck Simulator bu kampanyaya dahil edildi.
Bu pakette Agricultural Simulator 2011, Rig’n’Roll, Trainz Simulator, Train Simulator 2012 gibi oyunlarda var.

—————————-SCANİA Truck Driving Simulator oyunu için Greenlight süreci başarıyla tamamlandı. Oyun artık Steam’de….

Herkese iyi oyunlar…
simulasyonturk.com – eurotruck2.com

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version