Menu
in , , ,

Euro Truck Simulator 2 – Yeni VOLVO FH 2013 Model Geliştiriliyor

Euro Truck Simulator 2 – Yeni VOLVO FH 2013 Model Geliştiriliyor

eurotruck2.com’da daha önce okumuştunuz 🙂

SCS Software bir sürpriz daha yaptı. Euro Truck Simulator 2’ye Volvo FH Serisinin 2013 modeli geliyor. Sitemizde daha önce oyuna 2013 model çekicilerin ekleneceğini yazmıştık.

SCS Software, Volvo FH aracının model görüntülerini yayınladı.

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ

ETS2′ye yeni çekiciler geliyor

ETS2 için şu an yapım aşamasında olan birkaç çekici modelimiz var. Bugün sizlere çok havalı görünen bir başka modelin belirtilerini göstermek istedik!

Yeni çekiciler ve daha birçok içerik, ileride yayınlanacak olan ücretsiz yamalarla adım adım oyuna eklenecek ( aslında ücretli eklentiler de planlıyoruz). Oyun güncellemelerinin istediğiniz kadar hızlı ortaya çıkmaması sonucunda sabrınızı zorladığımızı biliyoruz, fakat oyunun temel özellikleri ve motoru ayrıca iyileştirmeler üzerinde oyunu çok daha iyi hale getirmek için çok sıkı çalıştığımıza emin olun. Bunlar temel değişiklikler ve tamamlamak zaman alıyor, fakat bizim için oyunun özelliklerini ve teknolojisini doğru şekilde geliştirmek adına gerekliler. İç bellek kısıtlamalarını kaldırmamız, harita mimarimizi ve değerli tasarım iskeletimizi geliştirmemiz gerek, motorun(oyunu kastediyor benzeterek) çok daha pürüzsüz, sorunsuz çalışmasına ihtiyacımız var, ve son olarak, oyunu nasıl daha çekici yapabileceğimizi anlamamız gerek. Uzun bir zamandır bu işteyiz, ETS2 hala sevgimize sahip, dünya çapında bir hakimiyet için evrimine devam edeceki planlarımızdaki yeri büyük . Lütfen, bizimle kalın, sabırlı olun!

Çeviriyi yapan ”otomania ” hocama teşekkür ederiz.

Yeni modeller ve daha fazla özellik üzerinde çalışıyorlar. Oyuncuların sabrının taştığını anlıyorlar ve çalışmalarını tamamlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Oyunun haritası üzerinde çalıştıklarını ve oyun motorunu da geliştirdiklerini anlatıyorlar. Euro Truck Simulator 2’nin hala çok sevildiğini bütün dünya’da oynandığını açıkladılar. Sabırla beklememizi istiyorlar.

———————

Oyuna birçok özellik eklenecek çok yakında dev bir DLC yayınlanacak.

DLC çıkış tarihi bilinmiyor. eurotruck2.com takipte!

Euro Truck Simulator 2 Türkiye www.eurotruck2.com

SimülasyonTÜRK Forum www.simulasyonturk.com/forum

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version