Menu
in , ,

ETS 2’nin Almanya Ticari Bağlantılar Etkinliğinde Yeni Hedef 15 Milyon Ton Yük!

Euro Truck Simulator 2‘nin Almanya Ticari Bağlantılar etkinliğinde hedef düşürüldü. Artık 50 milyon ton değil 15 milyon ton yük taşıma hedefimiz var ve buna çok yaklaştık. Neden böyle oldu derseniz 50 milyon tonluk yük taşımak gerçekten yorucu ve kısa sürede mümkün değil. Farklı ülkelerden sürekli bunu Avrupa haritasında yapmak oyuncuları zorluyor. Zaten düşürülmesi bekleniyordu ve oldu. An itibariyle World of Trucks üzerinden gerçekleştirilen bu etkinlikte yaklaşık 12 milyon ton yük taşınmış.

Kurallar değişmedi;

Kişisel görevinizde en az 300 km mesafedeki 10 teslimatı(farklı ülkeleden Almanya’ya ya da Almanya’dan farklı ülkelere şeklinde) yapacaksınız.(İlk hediyeleri alacaksınız)
Kişisel görevinizi bitirip topluluk hedefi(15 milyon ton yük taşıma) için ise mesafe sınırı ve farklı ülke(farklı ülkeleden Almanya’ya ya da Almanya’dan farklı ülkelere şeklinde) şartı yok. Daha kısa mesafelerde çalışabilirsiniz. Aynı ülkelerden Almanya’ya taşıyabilirsiniz. Bu tamamlanınca diğer hediyeleri alacaksınız.
 
Kritik yer; Almanya’dan farklı ülkelere ya da farklı ülkelerden Almanya’ya taşıyarak destek olabilirsiniz.
Bütün işler Worldoftrucks.com ile senkronize edilmiş profilde Harici Sözleşmeler ekranından alınmak zorundadır.

Under the Bridge arkaplan hediyesinin nasıl göründüğünü video ile gösterdiler.

Ödül olarak; BrandenBurg Gate isimli aksesuar ve 3 rastgele ülke flaması herkese(ilk 10 teslimat için) verilecek. Topluluk hedefi tamamlandığında ise Under the Bridge isimli menü arkaplanı, Altın Geyik ve Alman Çoban Köpeği(sallanan kafalı) aksesuarı hediye gelecek. Bunları WorldofTrucks üzerinden Steam’e aktarabilirsiniz. Topluluk ödülünü kazanmanız için kendi görevinizi tamamlamanınz gerek.

Steam envanterine eklenecek olan bu hediyeler takas edilebilir veya pazarda satılabilir.

Not: Bu etkinliğe katılabilmek için ETS 2 profilinizin World of Trucks ile senkronize olması gerekmektedir.

Logbook sayfasında yaptığınız işleri takip edebilirsiniz.

ETS 2 – Almanya Ticari Bağlantılar etkinliği için ana konu burada!

 

Eski video;

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version