Menu
in , ,

ETS 2 Yunanistan DLC’sinden ilk teaser video geldi!

ETS 2 Yunanistan DLC’sinden ilk teaser video geldi!

Daha önce Yunanistan DLC’sinin geliştirildiğini SCS Software yayınında sürpriz bir şekilde öğrenmiştik. Şimdi ise Euro Truck Simulator 2 için resmi olarak Yunanistan DLC çalışması teaser video ile birlikte duyuruldu. Greece DLC’nin hızlı bir geliştirme sürecinde olduğu ekleniyor. West Balkans sonrası bölgeye büyüleyici manzaralara sahip olan Yunanistan’ı da dahil edecek.

Greece DLC içerisinde keşfedilmeyi bekleyen yaklaşık 14 şehir ile bazı adalar olacak. Pitoreks köyler, dolambaçlı yollar ve Yunan kültürünün zengin dokusunu yansıtan ikonik simgesel yapılar arasında geçebileceksiniz. Otel kompleksleri, canlı pamuk çiftlikleri ile Tırcılık maceralarınıza yeni bir boyut getiriliyor. Ön araştırma ve üretimin gerçekten üretime geçmeden önce neredeyse bir yıl sürdüğü geleneksel zaman çizelgesi aksine Yunaistan daha hızlı bir ön üretim aşamasını benimsediği için işleri değiştirmiş. Endüstri, doğa, simgesel yapılar, yol ağları ve daha birçok ilgi çekcisi içerikler çıkışa kadar tanıtılacak.

Kapakta Patras’ta bulunan Rio–Antirrio Köprüsü yer alıyor.

 

 

 

Sıradanlığı aşan ve bu Akdeniz cevherinin güneşle öpüşen kıyı şeridi ve kültürel harikaları arasında unutulmaz bir yolculuk vaat eden bir destinasyon olan Yunanistan’ın cazibesine kapılmaya hazır olun.

 

Steam’de listelendi.

 

 

 

 

 

 

Road to the Black Sea DLC‘sindeki Türkiye-Trakya ile yolun açılması için İpsala Sınır Kapısı böylece eklenmiş olacak. SCS ekibi tamamen Türkiye sınırına gelmiş bulunuyor. Umarız gelecekte Anadolu için gereken açıklamalar yapılır. Her ne kadar şu an Yunanistanlı oyuncuları kıskansak da SCS Software ekibinin artık Türkiye’nin direkt sınırına geldiği için de ayrıca seviniyoruz.

Yunanistan ile Türkiye’nin batı kısmının gelmesini lütfen istemeyin. Rica ediyoruz. 🙂


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version