Menu
in , ,

ETS 2 Heart of Russia DLC’sinin Yol Ağı Tanıtıldı

ETS 2 Heart of Russia DLC’sinin Yol Ağı Tanıtıldı

Keşfedilecek geniş ve çeşitli manzaralara sahip olan dünyanın en büyük ülkesi Rusya için Euro Truck Simulator 2 – Heart of Russia DLC‘sinde yol ağlarından bahsediliyor. Kaygan otoyollardan engebeli toprak yollara kadar her türlü yolla karşılaşabildiğiniz bu coğrafyada araba kullanmak başlı başına bir deneyim denilmiş. 2022 yılına girdik ve gözlerimiz yeni çıkacak olan harita DLC’sinde. SCS Software ekibi yeni blog yazıları ile Heart of Russia DLC’sinin nasıl olduğunu yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladı.

Blog yazısındaki bilgiye göre Beyond the Baltic Sea DLC‘sinin çıkışından bu yana Heart of Russia haritasının erken araştırma aşaması devam ediyormuş. Yol ağındaki öne çıkan yolların çoğu oldukça eski ve iyi kullanılmış. Ve ondan sonra yerel harita kaynakları güncellendiği için bazı değişiklikler yapılabilmiş ve Heart of Russia için en güncel yol ağını getirmeye çalışmışlar.

Haritadaki köprüler, demiryolları ve kaldırımlar(bordür/curb) için de yeni bir yaklaşım izlenmiş. Trafik levhaları ve işaretleri için de çok çeşitlilik nedeniyle harita tasarımcılarının özel bir odak noktası olmuş. Direklerdeki standart yol işaretlerinin yanı sıra dinamik uyarılar, asılı levhalar, yeni yatay levha işaretleri ve özgün demiryolu geçitleri ile daha birçok yeni zorlukla karşılaşılmış.

Çok kullanılmış ve yıpranmış yollarıyla tanınan Rusya’da TIR taşımacılığının olduğu ana yol bağlantılarının durumunun iyi olduğuna vurgulanmış. Özellikle Moskova gibi bakımlı büyük şehirlerinde ve çevresinde bunları görebileceğiz. Haritada dolaşırken kendimizi sıklıkla hükümete ait olan ve bakımı yapılmaya devam eden Rus federal karayollarında bulacağız. Bölgeler ve belediyeler arasında bunlarla karşılaşırken diğer alanlarda ise prefabrikler, dokular ve 3D varlıklar bu büyük ülkede bulunan çeşitli yol koşullarına özellikle uyarlanmış. Yerel yollar ve otoyollar arasında daha iyi bir orann oluşturmaya çalışmışlar. Rusya’da karayolu ağının çoğunluğunu daha küçük yollar oluşturuyor ve bu nedenle oyuncular kendilerini genellikle otoyol yerine diğer kırsal ve yerel yollarına girerken bulacak. Bol bol toprak yol da bulabilecekmişiz. Bu zorlu yollar genellikle yerel AI trafik tarafından da kullanılacakmış.



Steam


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version