Menu
in , ,

ETS 2 – 1.50 güncellemesi ile Scania Demo Centre geliyor!

ETS 2 – 1.50 güncellemesi ile Scania Demo Centre geliyor!

ETS 2‘nin 1.50 güncellemesinde yıllardır eklenmesi için beklenilen Scania Demo Centre sonunda ekleniyor. Scania’nın İsveç, Södertalje şehrindeki test merkezi 1:1 ölçekteki tasarımı ile 1.50 güncellemesi ile oyuna gelecek. Scandinavia DLC‘sinde olan bölgeye eğer DLC’ye sahipseniz gizli bir şekilde keşfedebileceksiniz. Scania ve SCS Software arasındaki yakın iş birliği geçtiğimiz sene tekrar başlamıştı. Elektrikli çekicileri yanı sıra yeni modellerin gelmesi ve yeni kaydedilen seslerin de oyuna eklenmesi beklense de şimdilik onlardan bir haber yok. 1.50 güncellemesi öncesinde içerisinde yer alan özellikler tanıtılmaya devam ediliyor.

Scania Demo Centre aslında Euro Truck Simulator 2’den önce 2012 yılında yayınlanan Scania Truck Driving Simulator için eklenmişti.

Scania Demo Centre, 1995 yılında birçok amaca hizmet etmek için kurulmuş. Scania markası burasını genellikle çekici ve otobüs gibi araçlarını sergilemek için kullanmaktadır. Tesisin her yıl üniversitelerden mühendislere kadar 14 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı ve Kategori B ehliyetine sahip sürücülerin Scania araçlarını denemesine imkan sağladığı belirtiliyor. Üç kilometre uzunluğunda asfalt yol, iki kilometre uzunluğunda orman yolu ve üç kilometre uzunluğunda çakıl taşlı yol olmak üzere üç farklı arazi türü bulunuyor. ETS 2 için hazırlanan bu test parkurunda gezinebilecek ve aracınızı çeşitli koşullarda ve arazilerde test edebileceksiniz.

Tekrar belirtmek gerekirse Scania Demo Centre, İsveç’te yer aldığı için Scandinavia DLC‘sine sahip olmanız gerekiyor. Oyun içerisindeki parkurun gerçektekinin 1:1 ölçekte replikası olduğu da  tekrar vurgulanıyor. Scania iş birliği sayesinde mümkün olan her detayı ile oyuna ekleniyor.

Scania Demo Centre geldiğinde ilk etapta haritada görünmeyecek. İsveç, Södertälje şehrindeki Scania fabrikasından gizli yolu bularak ulaşacak ve keşfedeceksiniz.

 

 

SCS ekibinin Scania Demo Centre ziyareti

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version