Menu
in , ,

Construction Simulator 2015 Geliştiricisinden Yeni Haberler, Güncellemeler, DLC’ler…

Construction Simulator 2015 Geliştiricisinden Yeni Haberler, Güncellemeler, DLC’ler…
Weltenbauer, 2016 yılı planlarını açıkladı. Türkçe dil desteği de var… 😀

Construction Simulator serisinin geliştiricisi Weltenbauer uzun bir aradan sonra açıklama yaptı. 2016’nın onlar için yoğun olacağını, zaten büyük adımlar attıklarını ama daha çok şeyin var olduğunu yazarak yeni gelişmeleri aktarmaya başlıyor. Yapılan plana göre Construction Simulator 2015 ile yeni, yüksek kalitede içerik sağlanmaya devam edilecek ve ayrıca bir ya da iki sürpriz yıl sonunda açıklanacak.

Bu adımların ilki Construction Simulator 2015 için yaklaşan güncellemedir. Şu an yapım aşamasında çalışmaları sürüyor. Çeşitli oyun iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri ve bu güncellemeyle ayrıca oyun içerisinde sanal bir araç deposu da getirilecek. Depo gereksiz araçları saklamak için kullanılacak. Bu yolla ana garajdaki sınırlı park alanlarıyla ilgili tüm problemler çözülmüş olacak. Güncelleştirmeyle oyuncular aynı türden araçları saklayabilecek, çok oyunculu(multiplayer) oturumları için harika bir özellik, ayrıca alan azaldığında araç filosundaki satmak zorunda kalmayıp modları da ekleyebileceksiniz.
Bu güncellemeye ek olarak Construction Simulator 2015 için şu an 3 ayrı DLC paketi planlandı. Bu üç genişleme paketi sadece yeni görevler değil ayrıca bir dizi yeni orijinal lisanslı MAN ve LIEBHERR marka araçlar ve inşaat malzemelerini oyuna getirecek. Bu DLC’lerin tamamı tek oyunculu modda ve çok oyunculu modda tamamen uyumlu olacak. Bu zaten hep böyleydi. 🙂
Liebherr firmasının tekerlekli ekskavatörü A918 uzun zamandır bekleniyordu. Bu DLC’lerden biriyle gelecek. Ayrıca 4 akslı MAN TGX D38 kamyonu da geliyor. Daha fazla yakında paylaşılacak.

Construction Simulator 2015’da güncelleme ve sonraki DLC’lere paralel olarak Weltenbauer ekibi şu an akıllı telefonlar ve tabletler için yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Yakında bununla ilgili ayrıntılar paylaşılacak.

Bu nokta bir kez daha yıllardır süren sadakat ve destek için oyunculara teşekkür ediliyor. 2016 yılının oyuncular için çılgın bir yıl olacağını belirtiyorlar.


 

Mobil için henüz kesinlik kazanmasa da yeni bir inşaat simülasyonu çıkabilir. Bu yıl Construction Simulator 2015 ile devam edecek. Yıl sonuna doğru yeni oyunu duyuracaklarının sinyali verildi.

Türkçe dil desteği!

Construction Simulator 2015 oyununa bildiğiniz gibi Türkçe dil desteğinin gelmesi kesinleşti ve çalışmalar yapıldı. Şu an Steam veritabanında bile bulunuyor ama güncelleme bir türlü çıkmadı. Çıkmamasının nedeni işte bu açıklamaydı. An itibariyle yeni güncelleme duyurusu verilmiştir çok yakında Türkçe dil desteğiyle birlikte yeni içeriklere kavuşacağız.

 

SimülasyonTÜRK – Construction Simulator 2015

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version