Menu
in , ,

American Truck Simulator’ın Utah DLC’sinden ilk ekran görüntüleri paylaşıldı

 
Geçen hafta ATS için yeni eyalet paketine dair kısa bir teaser video paylaşılmıştı. Bu yıl sonunda çıkacak olan Utah eyaleti DLC’si için ise şimdi ilk ekran görüntüleri paylaşılıyor. Ancak hala resmi olarak Utah adını duyurmadılar. Bunun yerine ekran görüntüleri ile ipuçları vermeye çalışıyorlar. Ancak aşağıdaki ekran görüntülerinde manzara çeşitlilik gösteriyor kırmızı kayalıklardan ormanlara, büyük göllere kadar bu eyalet hepsine sahip! Çok daha fazla gelecekte ortaya çıkacak.

Takma adı “Beehive State / Arı Kovanı Eyaleti” olan Utah’ın tam güneyinde Arizona yer alırken batısında Nevada, güneydoğusunda New Mexico, doğusunda ise Colorado eyaleti var. Kuzeyinde Idaho ile Wyoming eyaletleri bulunuyor. Eyaletin başkenti ise Salt Lake City.

 

Utah, ABD’nin batı eyaletlerinden birisidir. 4 Ocak 1896’da Birleşik Devletler’e eklenen 45. eyalettir. ABD’nin 50 eyaletinin içerisinde büyüklük açısından 13. sırada, nüfus açısından 34. sırada ve nüfus yoğunluğu açısından 41. sırada yer almaktadır. Utah ismi bölgede yaşayan Amerikan yerli kabilesi olan “Ute”den türetilmiş ve Ute dilinde “Dağların halkı” anlamına gelmektedir

Eyaleti NBA liginde Utah Jazz temsil etmektedir. ABD’deki mormonların en yoğun olarak yaşadığı eyalettir.

 

 

Monument Valley

 

ATS – Utah DLC ana konusu için buraya tıklayabilirsiniz.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version