Menu
in , ,

American Truck Simulator – Oklahoma City tanıtıldı

American Truck Simulator – Oklahoma City tanıtıldı

Oklahoma eyaleti için bekleyiş sürerken başkenti Oklahoma City yeni bir blog yazısı ile tanıtılıyor. 650 binden fazla kişiye ev sahipliği yapan bu hareketli metropol siyasi, ekonomik ve kültürel bir merkez olarak hizmet veriyor. American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Oklahoma DLC‘sinde SCS ekibi bu şehri birçok ünlü simgesi, binası ve endüstrisiyle birlikte yeniden yaratıyor.

Oklahoma City için de şehir asla uyumaz lafı geçerli. Oyuncular kamu işleri üssü, bina teknolojisi fabrikası ve yapay zeka otomotiv fabrikası dahil birçok yeni endüstri deposu bulabilecek. Oklahoma City’yi daha önce ziyaret etmiş olan herkes şehrin çok sayıda farklı binalar, müzeler, yapılar ve kamusal sanat eserine sahip olduğunu bilir. SCS ekibi OKC Kütüphanesi, OKC Union İstasyonu, Riversport Merkezi, İlk Amerikalılar Müzesi, Faith Kilisesi ve Crooked Oak Okul kompleksi gibi simge yapıların birçoğunu ayrıntılı olarak yeniden ATS için oluşturdu. Bununla birlikte Devon Energy Center gökdeleni ile ikonik Skydance Köprüsü olmadan Oklahoma City olmazdı. Bunun gibi çok sayıda özel 3D model, benzersiz endüstriler ve daha fazlasını getirmek için çok çalışan SCS Software harita takımı oyuncuların bu yenilikleri görmesi için sabırsızlanıyor.

Sooner State çok yakında çıkacak. Henüz kesin bir bilgi olmasa da Oklahoma DLC için hemen hemen tüm blog yazıları tamamlandı. Ağustos ayının ilk haftası yüksek olasılıkla yayınlanacak. Umarız daha fazla ertelenmez.

Steam

American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version