Menu
in , ,

American Truck Simulator – Montana DLC için Yeni Endüstriler

American Truck SimulatorMontana eyaleti ile birlikte yepyeni endüstriler geliyor. Bu yıl yayınlanması beklenmese de SCS Software ekibi Montana ile ilgili paylaşımlarına devam ediyor. Texas DLC‘sinin ardından Montana DLC‘si çıkacak.

Atık Transfer İstasyonu

Atıkların geçici olarak biriktirilmesi, birleştirilmesi ve toplanması için kullanılan bir bina veya işleme tesisidir. Aynı zamanda toplanan atıkların plastik, cam veya kağıt olarak ayrıştırılması için de kullanılıyor. Bu malzemeler daha sonra geri dönüşüm için yola çıkıyor veya üretimde kullanılmak için farklı fabrikalara gönderiliyor.

Kamyon Dorse Servisi / Truck Trailer Service

Kamyon dorseleri için için bakım ve onarım işlemleri yapılan bir yerdir. Ancak sadece bakım yapmayıp buralardan farklı noktalara çeşitli malzeme tedariği için iş alıp getirebilireceksiniz.

Great Falls Airport

Great Falls şehrinin güneybatısında yer alan Great Falls Uluslararası Havalimanı hem kamu hem de askeri bir havalimanıdır. Federal Havacılık İdaresi kayıtlarına göre havalimanında 2010 yılında 155.204 yolcu binmiş. Burası oyunda büyük bir depo ile temsil edilecek ve birçok karakteristik malzemeyi taşıyabileceksiniz.

Talc/Talk Fabrikası

“Talc/Talk” olarak bilinen Mg3Si4O10(OH)2 kimyasal formülüne sahip hidratlı magnezyum silikattan oluşan bir kil mineraliymiş. Talcum tozu olarak en yaygın şekilde kullanılıp beyaz bir toz halinde ezilebiliyor. Mısır nişastası ile birleştirilir ve bebek pudrası olarak kullanılır. Bu malzemenin çoğu Montana eyaletinde kağıt, boya ve kaplama üretiminde kullanılıyor ve ayrıca plastik, kauçuk ile seramik yapımı için de talep ediliyor.

Şeker Fabrikaları

Şeker pancarı ve şeker kamışından üretilen şekerler bu fabrikalarda işleniyor. Yerel çiftliklerde hasat edilen şeker pancarı veya şeker kamışını bu fabrikaları taşıyabileceksiniz. Ve son olarak nihai malzemeleri de dağıtacaksınız. Fabrikalar için betain veya kabron dioksit gazı gibi yeni ek kargolar eklenmiş.

Grain Elevators/ Büyük Tahıl Ambarları

Yüksek kaliteli buğday, ve arpa üretimiyle tanınan Montana eyaletinde tahıl elevatörlerinden sıkça kullanılır ve tahıllar devasa ambarlarda depolanır. Yerel ekonomi için oldukça önemli olan bu alanları kilometrelerce boyunca tarlalara çevrili US-2 otoyolunda ilerlerken anlayabilirsiniz.

Elektrik Dağıtım Servisi

Bu gibi yerlerde bulunan enerji şirketi oyunda çeşitli büyükükteki jenaratörler de dahil olmak üzere çeşitli elektrikli ekipmanların kurulumu ve bakımından sorumlu olarak çalışıyor. Ekipmanları üretmiyor ancak burada depoluyor. Ve bu şirket daha sonra jenaratörleri ilgili mahallelere, çiftliklere, açık artırma müzayadelerine, depolara ve elektrik trafo merkezlerine dağıtabiliyor.

Silane Gas

Silan, piroforik olan yanıcı bir gazdır yani havaya bir kez salınırsa ateşleme kaynağı olmanda da tutuşabiliyor. Silan gazı aynı zamanda toksik bir gazdır. Silane gazının üretimini ve taşınmasını son derece karmaşık ve tehlikeli bir hale getirdiğini de ekleyelim.

Peyzaj Malzemeleri

Bitkiler, çiçekler, ağaçlar, çakıl, taşlar, kayalar, kaldırım taşı, çit, çimen ve gübre dahil olmak üzere çeşitli bahçe malzemelerini içeren bir iş yeri olacak.

 

Steam

American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version