Menu
in , ,

American Truck Simulator – Kansas DLC çıktı!

American Truck Simulator – Kansas DLC çıktı!

Kansas DLC‘si American Truck Simulator için yayınlandı. ABD’nin Orta Batısında yer alan ayçiçek eyaleti otantik kovboy kültürü ve kır çiçekleriyle dolu kilometrelerce uzunluktaki araziye ev sahipliği yapıyor. Ayçiçeği Eyaleti takma adını bir zamanlar ülkenin tarımsal merkezi olarak kabul edildiği ve merkezi konumu, lojistik operasyonlar için uygun altyapısı nedeniyle pek çok sayıda büyük işlemeyi kendine çekerek sanayi alanlarını geliştirmeyi başardığı için almış. En büyük şehri Wichita olmasına karşın başkenti Topeka’dır. Kansas City ile birlikte DLC’de keşfedilebilir 14 şehir yer alıyor. Eyalet parkları, geniş çayırları, akarsuları ile birlikte 1:19 ölçekte SCS Software’ın tanıdığımız tarzıyla sanal ortamda tekrar inşa edilen Kansas’ı ziyaret edebilir ve kamyonunuz için yeni yükler bulabilirsiniz.

Steam’in Türkiye’yi MENA bölgesine dahil etmesi nedeniyle artık USD-Dolar kurundan satıldığı için satış fiyatı $6.05 USD olmuş. Türk Lirası ile 174 TL yapıyor.

Kansas ile birlikte Çiftlik Makineleri DLC‘si de yayınlanıyor.

Özellikler

  • Kansas City, Wichita, veTopeka dahil keşfedilebilir 14 şehir
  • Tarihi Dodge City, Monument Rocks, Ayçiçeği Dağı gibi Kansas’a özgü çeşitli simgesel yapıalrı görebileceksiniz.
  • Kansas’ın Tuz Madeni, Gıda Fabrikası, Otomobil Fabrikası, İnşaat Malzemeleri Üretim Tesisi, Pil Fabrikası gibi kilit endüstrileri için çeşitli kargolar taşıyabileceksiniz.
  • Wichita şehrinde havacılık ve uzay endüstrisinde önemli bir rol oynayan Aerosystem firmasına kargo teslimatı
  • Hutchinson’ı ziyaret edin ve dünyanın en büyük tahıl silolarına hayran kalın
  • Amerika’nın en önemli tarım eyaletlerinden birinde önemli bir rol oynayın. Kansas’ın çiftçilik mirasını sürdüren yükleri taşıyın.
  • Çeşitli doğal manzaralı kasabalardan(yerleşim yerleri) TIR ile geçmenin keyfini çıkarın.
  • Unutulmaz manzaralar sunan geniş çayırlarda sürüş imkanı


 

Kansas DLC’si yayınlandığı için Steam’de The Great Plains Calling! isimli bir pakete katılıyor. Montana, Colorado, Wyoming, Texas, Oklahoma ve New Mexico ile birlikte Kansas eyaletini bu paket ile satın alabilirsiniz. ortaya çıkıyor.


Cruising Kansas Etkinliği

World of Trucks üzerinden #CruisingKansas etkinliğine katılarak eyaleti keşfedebilirsiniz. Topluluk hedefinde 125,000,000 mil (201,168,000 km)  sürülmesi gerekiyor. Ancak kişisel göreviniz için Kansas’ın 14 farklı şehrinde herhangi birinden diğerine en az 100 mil (161 km) mesafede teslimat yaptığınızda başarıyla tamamlayacaksınız. Özel bir World of Trucks başarımı ile Ayçiçek Eyaleti temalı bir çekici boyaması kazanacaksınız. Topluluk ödülü olarak ise kabin aksesuarı olarak takabileceğiniz bir Ayçiçek verilecek. Etkinlik 28 Ocak 2024’te 23:59 UTC saatinde (TR saati ile 02:59’da) sona erecek.

 

World of Trucks aracılığıyla Harici Sözleşmeler veya Harici Piyasa üzerinden Topeka şehrine herhangi bir şehirden yük taşıdığınızda Kaplan Semender peluş oyuncak aksesuarı kazanacaksınız.


Special Transport DLC’si için 6 yeni rota ekliyor. Pueblo (CO) şehrinden Kansas’ta Marysville (707 mil) veya Dodge şehrine (313 mil). 39 metre uzunluğunda rüzgar türbini kanadını taşıyabiliyorsunuz.

Turnpikes!

Kansas’ta eyaletin ekonomisine katkı ve otoyolların bakımı, temizliği için ücretli yol geçişleri var.

 


Steam

 


American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Canlı yayında keşfetmiştik.

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version