Menu
in , ,

American Truck Simulator – International 9900i güncellemesi çıktı

 

International® 9900i çekicisi dün ücretsiz bir güncelleme ile dün akşam saatlerinde American Truk Simulator için yayınlandı. Amerikan yollarının efsanevi çekici International Eagle 9900i markanın getirdiği 3. çekici oluyor. 9000 serisi araçlar 1971 yılından beri üretiliyor. 46 yılın ardından 2017 yılında ise son 9900i aracı üretildi. Cummins ISX motorlarını kullanan çekicinin üçüncü jenerasyonu olan i-series 2000 yılında üretilmeye başlanmıştı.

American Truck Simulator’daki sanal uyarlamasında classic kabinleri, yataklı kabin versiyonu ve hava filtreleri, egzoz seçenekleri ile iç kabin seçenekleri getiriliyor. Çeşitli iç ve dış aksesuarlar olsa da çok sadece bir araç hazırlanmış. Topluluktaki çoğu kullanıcı ise modeli son çıkan çekicilere göre daha detaysız bulduğunu ifade ediyor. 9900i modeli aslında International LoneStar geldiğinden beri bekleniyor. Arada LT modeli eklenmişti.

International® 9900i çekicinizi ücretsiz güncellemeyi indirerek American Truck Simulator’daki International galerilerinden satın alabilirsiniz.

International® and all International Truck trademarks are trademarks licensed by INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC

 

Bakalım International Trucks ve SCS Software iş birliği yeni çekicilerde de sürecek mi?


American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version