Menu
in , ,

17 Mayıs’ta Yeni ARMA 4 simülasyonu duyurulacak!

17 Mayıs’ta Yeni ARMA 4 simülasyonu duyurulacak!

Bohemia Interactive tarafından 17 Mayıs’ta yeni Arma‘nın duyurulacağı açıklandı. Sonunda yeni Arma oyununa kavuşacağız. Geçtiğimiz yılın sonunda yepyeni motorları Enfusion Engine duyurulmuştu. ARMA 4 duyurusu yapmaktan o zamanlar kaçınıyorlardı ancak ekran görüntülerinden ve yapılan çalışmalardan Arma 4’ün gümbür gümbür geldiği anlaşılıyordu. 17 Mayıs Salı akşamı TR saati ile 20:00’de yeni Arma duyurulacak. Dün ise tüm sosyal medya hesapları Arma Platform olarak değiştirildi. Yeni oyunun adı Arma mı yoksa Arma Platform ya da Arma 4 mü olacak şimdilik bilinmiyor. Daha kapsayıcı ve tek bir isim olarak düşünülebilir. Sadece Arma bizce de yeterli olacak.

Aşağıdaki ekran görüntüleri Bohemia’nın daha önce kendilerine ait olan Enforce Engine ve Real Virtuality Engine birleştirilerek yeniden isimlendirilen ve yepyeni özelliklerle donatılan Enfusion Engine’de çekilmiş. Mevcut Arma motoru daha güncel teknolojilerle devam ediyor.

Tüm Arma oyuncuları yeni duyuruyu bekliyor. 🙂 Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bohemia ekibi kendi simülatörlerini hem askeri hem de oyun endüstrisinin kullanabileceği tarzda adımlar atarak geliştiriyor.

 

Yeni motor çoğu konuda başarılı bir iş çıkarıyor.

 

 

 

 

Enfusion Engine Zoomout


Yeni Arma oyunu için ana konuyu burada açmıştık.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version