Menu
in , , ,

Spin Tires Kickstarter Kampanyası Son Buldu

Spin Tires Kickstarter Kampanyası Son Buldu

14 Mayıs’ta başlayan Spin Tires bağış kampanyası bugün(13 Mayıs 2013) sona erdi. Oovee Games tarafından geliştirilen oyun için Kickstarter sitesinde 60.935 Sterlin toplandı. Bu süreç içinde Spin Tires yeni demolar yayınlandı. 6 Haziran’da yayınlanan en son demoda UAZ jeep ve Maz 535 markalı araçlar bulunuyor. Spin Tires oyunu Rusya’nın Ural dağlarında 1980-90’lı yıllarda geçiyor.

Ayrıca oyunun resmi web sitesi www.spintires.com yayına başladı.

Kickstarter sitesinde verilen maddi yardıma göre oyun çıktığında dijital kopya, DLC paketleri, oyunu destekleyenler ekranında yer alma ve 100 Euro bağışlayanlara kapalı beta test grubuna katılma imkanı veriliyor.

Spin Tires  alanında ilk ve lider olmayı hedefleyen bir oyundur. Oyunun yapımcıları Kickstarter sürecinde iyi bir tanıtım fırsatı buldular. Yapımcıların açıklamasına göre iyi bir yayın yapısının oluştuğu çok yakında yeni gelişmelerin paylaşılacağı ve verilen desteğe teşekkür ettiklerini ilettiler.

Spin Tires’in İntel LevelUp 2011 ödülüne sahip olduğunu hatırlatalım ayrıca bu sene düzenlenen Level Up 2013’e katılıyorlar.

Müjde! Yeni demo geliyor…

Toplanan yardımdan sonra oyunculara hediye olarak yeni bir teknoloji demosuna başladıklarını geliştirme sisteminin serbest olacağı duyuruldu.

Oyunla ilgili gelişmeleri SimülasyonTÜRK’ü takip ederek öğrenebilirsiniz.

SimülasyonTÜRK www.simulasyonturk.com

Forum www.simulasyonturk.com/forum

Facebook: https://www.facebook.com/SimulasyonTurk

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version