Menu
in

On The Road Truck Simulator – Steam Erken Erişim Özellikleri [Video]

On The Road Truck Simulator – Steam Erken Erişim Özellikleri [Video]

Geçtiğimiz hafta erken erişim tarihi açıklanan On The Road Truck Simulator bugün Steam’de listelendi. Bir de tanıtım videosu paylaşılan oyunun oynanış videolarına yarından itibaren başlıyoruz. Video heyecalandırmadı değil ama hala ön yargılıyız. Test etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. 30 Mart’ta PC için çıkış yapacak oyunun özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[Video tarafımızdan yüklenmiştir. Liste dışıdır. Resmi video ile değiştirilecektir.]

Erken erişim özellikleri

Bu sürümde 1:10 ölçüsünde 1500 km otoyol ve 300 km’nin üzerinde yerel yollar bulunuyor. 12 ayrıntılı otoyol kavşağı da dahil. Kuzey Almanya’da 7 şehirde oynanabilecek. Hamburg, Bremen ve Berlin gibi şehirlerin önemli yolları, manzaraları bulunacak. Erken erişim boyunca 11 şehir daha eklenecek. Köln, Dortmun, Münih bunların arasında yer alıyor. Ek olarak birçok farklı noktada keşfedilmeyi bekleyen ilginç yerler var.

Arazi sunuu gerçek uydu verilerine dayanıyor. Ayrıca dinamik hava durumları ve özgün gece/gündüz döngüsü ile mevsimler On The Road Truck Simulator’ın erken erişiminde yer alan dikkat çekici özellikler.

MAN markası iş birliği sayesinde MAN TipMatic şanzıman, retarder/intarder, yardımcı sistemler ve servis modları ile kamyonun gerçekçi göründüğü belirtiliyor. Erken erişimde farklı römorklar, kaldırılabilir akslar, araç tarzları ile BDF Tandem kamyonlar planlanmaktadır.

On the Road’da ayrıca temel ekonomik sistem sayesinde oyuncuya kendi şirketini kurma imkanı veriliyor. Bu sistemi daha karmaşık hale getirmek için uzun vadede daha fazla özellik planlanıyor örnek olarak lisans satın alma, sürücü çalıştırma verilebilir.

 

SimülasyonTÜRKOn The Road Truck Simulator

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version