Menu
in , , ,

Microsoft Flight Simulator için Siirt Havalimanı ücretsiz çıktı!

Microsoft Flight Simulator için Siirt Havalimanı ücretsiz çıktı!

Yeni bir Türk hava meydanı daha Microsoft Flight Simulator‘a katıldı. Simport ekibi tarafından geliştirilen Siirt Havalimanı(LTCL) ücretsiz bir eklenti ile paylaşıldı. Kagan Kaçar ve Kerem Gezmiş tarafından hazırlanan eklenti Simport Team adı altında yayınlanıyor. Türkiye’de zorlu yaklaşmalara sahip hava meydanlarından biri olan Siirt Havalimanı’na artık MSFS’de uçabilirsiniz.


Daha iyi zemin kaplamaları için buraya tıklayın. (ayrı kurulacaktır)

İndirmek için tıklayın.

Kurulum; siirt-ltcl klasörünü MSFS’in kurulu olduğu dizinde bulunan Community klasörüne yükleyiniz. Zemin kaplamalarını da(simport-team-textures 1 ve 2) aynı şekilde yükleyeceksiniz.


Emeği Geçenler

Simport Team Discord-> https://discord.gg/46tut46W
Model – Kagan Kaçar -> Discord : Kagan#7931
Editör – Kerem Gezmis -> Discord : KeremGzm#2806


Simport Ekibi olarak çıktığımız bu yolda ilk adımımız “Siirt Havaalanı” oldu. Toplamda 2 kişi olarak yaptığımız bu ilk eklentiyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.


Siirt Havalimanı (IATA: SXZ ICAO: LTCL) 1998’de hizmete girmiştir. Terminal binası 1100 m² olan havalimanı sadece iç hat uçuşlarına açıktır. 2020 yılı itibariyle sadece İstanbul-Siirt-İstanbul ve Ankara-Siirt-Ankara hatlarına hizmet vermektedir. İniş pisti için rüzgârdan bağımsız olarak pist 06, rüzgârdan bağımsız olarak 24 kalkış pisti için kullanılır. Bu zorlu meydanda uçmak artık daha gerçekçi olacak!


Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version