Menu
in , , ,

Farming Simulator 22 için GeForce RTX NVIDIA DLSS desteği eklendi

22 Kasım’da yayınlanacak olan Farming Simulator 22 için GeForce RTX NVIDIA DLSS güncellemesi çıktı. NVIDIA DLSS teknolojisi ile FS 22’de performans 2 kata kadar hızlanıyor. Eğer FS 22’de zaten yüksek FPS alıyorsanız bunun yerine mahsul ve tarlalarınızda daha yüksek düzeyde bir görüntü kalitesi sağlayan NVIDIA DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing) özelliğini de kullanabilirsiniz. NVIDIA DLSS sistemine güç veren aynı teknolojiyi kullanan NVIDIA DLAA oyunculara daha iyi grafikler sunmaya çalışan yeni bir AI(yapay zeka) tabanlı kenar yumuşatma modudur.

4K NVIDIA DLSS Karşılaştırması

İlk sahnede kültivatör ile tarlayı sürerken DLSS Kapalı olduğunda 50-54 arası FPS alırken RTX Açık olduğunda DLSS teknolojisi ile 73-77 FPS arasında dolaşıyor. 4K Ultra yüksek ayarlarda çekilmiş. Çiftlikte yürürken ise 80 FPS civarını görüyoruz. Üzüm toplarken dış arka kamerada 88 FPS görüyor.

16 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan 496.76 GeForce Game Ready sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor.

Ek olarak FS 22 çıktığında AMD FidelityFX Super Resolution(FSR) desteği de bulunacak. Bu adımlar ile Farming Simulator 22’nin oyun motorunda yaptığı geliştirmeler kullanıcılarına işine fazlasıyla yarıyor ve yüksek ferformans olarak geri dönüyor.

 

Biz de Cuma akşamı MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12GB GDDR6 192 Bit DX12 grafik kartımız ile test edeceğiz.

 

Farming Simulator 22 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version