Menu
in , ,

Farming Simulator 19’dan Resmi CGI Tanıtım Videosu!

Farming Simulator 19’dan Resmi CGI Tanıtım Videosu!

Farming Simulator serisi grafik motorundaki büyük bir revizyon ile bu yıl geri dönüyor…

Giants Software ve Focus Home Interactive, Farming Simulator 19‘dan ilk tanıtım videosunu CGI olarak paylaştı. Tamamen yenilenen grafik motoru ile PC ve konsollarda şimdiye kadar ki en derin ve en eksiksiz çiftçilik deneyimi ile en çarpıcı ve kapsamlı görsel efektleri sunacak. Farming Simulator 19’da üç ayrı açık dünyada çiftliğinizi kurup geliştirebileceksiniz ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla… Yakında tamamen yeni olan iki haritayı ortaya çıkaracaklar ve ayrıca Güney Amerika ortamının tamamen iyileştirilmiş versiyonu yeni motorun yeteneklerinden yararlanmak için tamamen elden geçirilmiş olacak.
Açıklamaya göre Farming Simulator 19 franchise’da en büyük adımı atacak ve sadece büyük ölçüde geliştirilmiş grafikler değil oyunun neredeyse her alanında büyük geliştirmeler sağlayacak. Yeni büyük markaların eklenmesiyle Farming Simulator 19’ın garajı en kapsamlı araç listesine sahip olacak. Yeni çiftçilik aktiviteleri, atların dahil olduğu yeni hayvanlar ile yeni mekanikler, yeni ürünler olacak. Bunlar hakkında her şey önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.

Farming Simulator 19, 2018’in sonunda PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak.

 

Yukarıdaki tanıtım videosunda köpek de ortaya çıktı artık çiftliğimiz köpekler de olabilecek. Muhtemelen ona komutlar verebileceğiz. Kuzey Amerika haritası olduğu bariz ortada atlarla koca çiftliği dolaşma imkanı %100 olarak görünüyor. Garaj kapaklarını açtığında orada bulunan traktör merak konusu oldu. Bir Amerika markası olabilir mi? Case IH markası burada yüksek ihtimal. Anahtarlık eski model Case IH traktörüne ait 🙂

 

Farming Simulator 19 yeni grafik motoru ile şimdiden heyecanlandırdı. Sizlere geçtiğimiz gün grafik motoru ile ilgili bilgileri sunmuştuk.

Farming Simulator 19 için Yeni Grafik Motoru Fotorealistik Görüntüler Sağlayacak! [Yeni Bilgiler]

 

Farming Simulator 19 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version