Menu
in , , , ,

Farming Simulator 15 – Logitech Driving Force GT Ayarlama Rehberi

Farming Simulator 15 – Logitech Driving Force GT Ayarlama Rehberi

Çiftçilik simülasyonu Farming Simulator 15‘te direksiyon seti nasıl kullanılır? Dev Logitech Driving Force GT rehberi videosu

 

Giants Software, Farming Simulator serisinde bizlere direksiyon seti ve joystick ile oynama şansı veriyor. Böylece oyundaki tüm araçları biz kontrol ediyoruz. Daha çok keyif alıyoruz. Farming Simulator 15 için Saitek/Mad Catz tarafından özel bir direksiyon seti geliştirilse de Logitech Driving Force GT, G25, G27, G29 ve Extreme 3D Pro Joystick ile birlikte diğer markaların direksiyon setleri, joystickleri ile de rahatlıkla kullanılabiliyor.

İlk olarak sizlere Logitech Driving Force GT direksiyon setinde nasıl ayarlanacağını anlatıyoruz. Bu ayarlamalar G25, G27 ve G29 için de geçerlidir. Bu direksiyon setlerinde tuş farkı da vardır. Daha çok tuş ile daha çok kontrolü atayabilirsiniz.

Video’da ayarlamaların nasıl yapılacağını hem oyun içi görüntü hem kamera ile gösterek anlattık.

-Notlar: Oyunu açtıktan sonra kariyer veya multiplayer moduna girmeden önce kontroller ekranına gelin. Oyun kumandasındaki tüm ayarlamaları kaldırın. Ardından siz tek tek atayın. Her şeyi yine videoda anlattık. İyi seyirler…

Eğer hiç Logitech Driving Fore GT kullanmadıysanız bir program lazım.

Logitech Profiler indirmek için tıklayın.

 

Sonraki anlatım: Logitech Extreme 3D Pro Joystick ayarlaması yine kamera ile gösterilecektir. Ardından Logitech Driving Force GT ve Extreme 3D Pro Joystick cihazlarının aynı anda oyunda nasıl kullanılacağını anlatacağız.

SimülasyonTÜRK Youtube kanalına abone olun 🙂

 

SimülasyonTÜRK Farming Simulator 15 Özel Sayfa

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version