Menu
in , ,

ETS 2 F-MAX mod projesinde yeni gelişmeler [16 Temmuz 2019]

16 Temmuz 2019 itibariyle Ford Trucks F-MAX mod projesinin Euro Truck Simulator 2 için yapılan yeni gelişmelerini aktarıyoruz. Midilli şasi yani F-MAX LL versiyonu olan LowLiner tamamlandı. Skin şablonu tamamlanarak F-MAX modumuz @OnurKull sayesinde FIA ETRC ve Truck of the Year 2019 boyamaları(opak ve metalik) ile tüm katalog renklerine kavuştu. Güneşlik modeli büyültüldü ve skin yapılabilir hale getirildi. Mağazada F-MAX aracının çeşitli parça resimleri eklendi. Son olarak ise EcoTorq 12.7L 500 PS motor, 2500 Nm tork için ayarlama çalışmaları gerçek motor verileri temel alınarak yapıldı.

SCS Software’ın resmi forumunda var olan Wilson212 tarafından geliştirilen Real Engines and Sounds editör programından yararlanılmıştır. Aşağıda sol tarafta gerçek motor değerleri sağda ise bu programda hazırlanan değerleri görüyorsunuz. Çalışmalar devam etmektedir.

Tekrar belirtelim. Proje henüz tamamlanmadı. Gördüğünüz her şey için birçok ayarlama yapılabilir. Tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bu hafta yine ilerleme oldukça sizleri bilgilendireceğiz.

Projeyi desteklemek için çalışmalarımızı çevrenizle, arkadaşlarınızla ve henüz F-MAX mod projesinden haberi olmayan ETS 2 oyuncuları dahil her yaştan insan grubu ile paylaşırsanız seviniriz. fmax.simulasyonturk.com adresini verdiğinizde her türlü bilgiye ulaşabilecekler.

Emre Aydın ve Bertan Baday tarafından modellenen F-MAX modunu her şey hazır olduğunda fmax.simulasyonturk.com adresinden ücretsiz olarak indirebileceksiniz.

Ne zaman çıkacak?

Her şey tamamen hazır olduğunda çıkış tarihi verilecektir.

 

F-MAX mod projesi ana konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

Instagram sayfamızda da gelişmeleri aktarıyoruz.


 

SimülasyonTÜRK

ETS 2 F-MAX mod projesinin oyuna aktarımı ne durumda? [8 Temmuz 2019]

F-MAX mod projesinde Ford Trucks galerisi oyuna aktarıldı

 

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version