Menu
in

Emergency Call 112’nin iOS ve Android Sürümü Çıktı!

Emergency Call 112’nin iOS ve Android Sürümü Çıktı!

Alman Mülheim İtfaiye İstasyonunun simülasyonu mobil platformlara geldi.

 

PC sürümü Kasım 2016’da çıkan itfaiye simülasyonu Notruf 112‘nin mobil sürümü dün iOS ve Android mağazalarında çıktı. Crenetic stüdyosunun geliştirdiği Emergency Call 112 itfaiye simülasyonu Almanya Mülheim/Ruhr bölgesine yer alan itfaiye istasyonunu simüle ediyor.

Mobil sürümünde kontrol odası kullanımı dahil her şey uyarlanmış bir şekilde buluuyor. Şehirde, kırsalda ve otoyollarda görev alabilecek. Hortumları bağlayabilecek ve onlara su tedarik edebilecek. Küçük yangınlardan konteyner, kamyon ve araba yangınlarını söndürebilecek. Döner merdiven yardımı ile yangın yerine ulaşabileceksiniz. Yangına bina içerisine girip müdahele edebileceksiniz.

Trafik kazalarında yardım edebilecek, kurtarma görevlerinde zincirli testere kullanarak araçların kapılarını kesebileceksiniz.

Bunlara ek olarak her görev yerine daha hızlı ulaşmak için özel hakları kullanabiliyorsunuz. Deneyim puanı toplayarak bir sonraki seviyeye yükselebiliyorsunuz. Adım adım yeni birimlerin kilitlerini açabiliyorsunuz.

Birkaç ekran görüntüsü;

Tanıtım videosu;

 

Sistem gereksinimleri

  • Apple iPhone veya iPad, iOS 7.0 ya da daha üstü
  • Android Telefon veya Tablet, OS 4.1 ya da daha üstü; ARMv7 CPU with NEON-Desteği veya Atom CPU; OpenGL ES 2.0 ya da daha üstü

 

iOS mağazasında 12.99 TL

[appbox appstore 1255062072]

Android mağazasında ise 13,99 TL
[appbox googleplay com.aerosoft.notrufmobile112]

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version