Menu
in

Drone’lar Bu Oyunda Yarışıyor!

Drone’lar Bu Oyunda Yarışıyor!

Drone Racing Steam’de erken erişime açıldı.

Neredeyse her gün drone’larla ilgili haberler okuyoruz. Az önce mesela Drone avlamak için geliştirilen bir silah görmüştüm. (ilgili haber için tıklayın)

Uzaktan kumandalı bu çok fonksiyonlu hava araçları hızlı bir şekilde yaygınlaştı. Haliyle bu tip aletlerin simülasyonu olmadan olmaz. Steam’de bugün Drone Racing adında bir oyun yayımlandı. Bu simülasyonda hazırlanan haritalarda drone’ları yarıştırıyorsunuz. Tek oyunculu ve çok oyunculu desteği var. Yani Multiplayer bir şekilde diğer oyuncularla drone’ları yarıştırabilirsiniz. Gerçeğe göre hazırlanan fiziklerle uçuş yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Drone Racing, Flyleap stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Gamepad, joystick destekliyor. Oynarken klavye kullanmamanız önerilmiş. Gerçek Radio Controller(RC) ile kullanabiliyorsunuz.  Bunun kurulumunu buradan izleyebilirsiniz. Simülasyonda birinci şahıs kamera açısına sahipsiniz yani bir drone aracının gözünden deneyimleyeceksiniz. Bu harika!

 

Steam’de 18,00 TL

(Steam sayfasında bulunan tanıtın videosunu izleyebilirsiniz.)

Drone yarışları gerçekte sanal gerçeklik cihazlarıyla liglerde yapılıyor. Artık bu noktaya gelmiş durumda. Drone Racing ise Steam’de erken erişime açılan sadece bir simülasyon oyunu. Oyun içindeki parkurlar gerçekte düzenlenen yarışlara göre hazırlanmış. “Drone Racing” kavramını araştırmanızı öneririz.

 

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version