Menu
in , , ,

Yeni otobüs simülasyonu Bus Simulator Pro yayınlandı

 

Sir Studios tarafından geliştirilen yepyeni otobüs simülasyon oyunu Bus Simulator Pro hem Android hem de iOS mobil cihazlar için ücretsiz yayınlandı. Yeni çıkan oyunda bir otobüs simülasyonunda olması gereken tüm özellikler düşünülmüş. Hem şehirler arası hem de şehir içi otobüslerle oyunun gerçekçi haritasında kendi otobüs şirketinizi kurup büyüyebiliyorsunuz. Oyunu oynamaya devam ettiğimiz aşağıda size bazı detayları da belirttik.

Otobüs Simülasyonu Pro için

Play Store: https://bit.ly/3shd0ob
App Store: https://apple.co/34i0vR7

Oyunda kendi otobüs şirketinizi de kurabiliyor ve gerçek dünyadan esinlenen haritasında maceraya atılıyorsunuz. Kişiselleştirme seçenekleri, sınırsız açık dünyası, eğlenceli yapısı ile Bus Simulator Pro’da kendi otobüs imparatorluğunuzu kurabileceksiniz. Sir Studios ekibi şimdiye kadarki en gelişmiş fizik motorunu kullandığını ve böylece mobil cihazlardaki en üst seviye otobüs simülatörünü oluşturmak için daha gerçekçi otobüs fiziği sunuyor.

Yolcular ve sokaklarda yürüyen yayalar oyunun en önemli parçalarından biri olmuş. Gelişmiş yapay zeka sayesinde mobil cihazlarda ilk kez en sevdiğiniz otobüsü sürerken yolculardan canlı bir geri bildirim alabileceksiniz. Yolcuların tepkileri oynanışta önemli olacak.

Oyundaki otobüsleri kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Viniller, jantlar, kaplamalar, boya ve otobüs parçaları sağlanan sayısız özelleştirme seçeneği ile size hayalinizdeki otobüsü yaratma imkanı sunuyor.

Bus Simulator Pro, Instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz.

Las Vegas, Los Angeles, Sacramento gibi şehirler arasında geçen haritasında dağ yolları, kırsal yollar, şehirler dahil pek çok farklı ortam inşa edilmiş. AI trafikte ise bol bol araç çıkıyor ve gerçek bir trafikte gidiyormuş hissi veriyor. Ayrıca haritada yüksek rakımlara çıktığınızda karla kaplı araziler görebilirsiniz. Rampalardan inerken dikkatli olmanızda fayda var çünkü çoğu araç yavaş yavaş iniyor.

Otobüs terminallerinden çıkarken ücret ödeyebiliyorsunuz. Yolcular otobüsün kapısı ve bagajı açıldığında sırayla otobüse biniyor. Muavin önce inip bagajı açıyor elbette… 🙂 Yolcular otobüse bindiğinde çeşitli gerçek sesler sayesinde onları duyabiliyorsunuz. Otobüs terminalleri de gerçekçi bir şekilde tasarlanıp haritadaki yerleşim alanlarına dağıtılmış.

Geliştirilen grafikleri ile gündüz/gece döngüsü, yeni dinamik hava durumu, gerçekçi ortam sesleri ve bugüne kadarki en iyi yaya ve trafik sistemi sayesinde ortam canlı hissettiriyor.

Bus Simulator Pro’da 10’dan fazla otobüs modeli var. Satın aldığınız otobüsleri özelleştirebiliyorsunuz. Motorlar, jantlar, şanzıman, süspansiyon gibi detayları yükseltiliyor. Hatta süspansiyonu ayrıca yükseltme imkanı da var. Sürüş fizikleri ve sesleri iyi bir şekilde ayarlanmış. Kontrollerde otobüsün direksiyonu için hassasiyet ayarları da var. Hem Türkiye’de hem Avrupa hem de ABD’ye uygun tasarlanan otobüs modelleri ile tüm oyuncuları hedeflemiş. Bu arada eğer oyunda kaza yaparsanız görsel hasar var ve otobüsünüzün ön tarafı yamulabiliyor. Kaza yaptıkça yolcuların memnuniyeti düşeceği için dikkat etmelisiniz.

Otobüs rotalarında sürebilir veya serbest sürüş yapabilirsiniz. Kurduğunuz otobüs şirketine şoför de alabiliyorsunuz. Böylece hem siz hem de şoförleriniz şirketinizi geliştirebilirsiniz. Online multiplayer modu ise yakında gelecek.

Ekran görüntüleri

Tanıtım videosu

Bus Simulator Pro ana konusu da açıldı.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version