Menu
in , ,

Train Simulator 2022 için Türkiye’den geçen Trakya Çatalca-Kabakça Demiryolu Hattı yayınlandı

Train Simulator 2022 için Trakya‘da geçen Çatalca-Kabakça Demiryolu hattı eklenti olarak yayınlandı. Özel modellerle Trakya’daki demiryolu güzel bir şekilde canlandırılmış. Başlangıçta 13 kilometrelik rota geliyor. Gürkan GENÇ, İhsan DOLGUNER veTolga TEKCAN‘ın oluşturduğu Train Simulator Turkey Studio ekibi yeni sürümlerinde demiryolu hattını genişletmeye devam edecek. Ancak ilk etaptan sonraki güncellemeler için ücretli satın alma seçeneği getirilmiş. İkinci etap için Kurfallı-Sinekli civarında çalışmalara başlamışlar. Kendi sitelerinden indirip kurabiliyorsunuz. Tren simülasyonu kullanıcılarının uzun süre sonra güncel şekilde geçen bir Türkiye hattına sahip olmaları bizleri çok sevindirdi. Paylaşılan görüntülere baktığınızda farklı simülasyon platformlarında da Türkiye ile ilgili eklenti çalışmalarını özlediğimizi anlıyoruz. TCDD ile ilgili yıllardır Train Simulator klasik versiyonunda çalışmalar yapılmış olsa da son yıllarda aktif olarak devam ettirilen ve öne çıkan bir proje göremiyorduk. Devamının gelmesini dileğiyle herkesin ellerine sağlık.

Elbette şu an ücretli DLC olarak beklenen Train Simulator Türkiye & Anadolu Model Demiryolları‘nın geliştirdiği Toroslar bölgesinde geçen TCDD Adana hattı var. Onun öncesinde Trakya tarafında da böyle bir projenin geliştirilmeye başlanması çok güzel oldu. Her iki modu da yakından takip etmeye devam edeceğiz.

 

Tanıtım videosu

İndirme ve Kurulum işlemleri için rehber video hazırlanmış.


Mod Sürümü: v0.01

Emeği Geçenler

  • Gürkan GENÇ
  • İhsan DOLGUNER
  • Tolga TEKCAN

İndirmek için buraya tıklayın.

*Üye olarak modu indirebilir ve nasıl kurulduğunu öğrenebilirsiniz.


Ekran görüntüleri

Aşağıda geliştiricilerin paylaştığı harika ekran görüntüleri var. Çatalca, Kabakça tren istasyonları ile birlikte çeşitli noktalardan görüntüler bulunuyor.

 


Train Simulator Turkey Studio Trakya Projesi ana konusu için buraya tıklayabilirsiniz.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version