Menu
in , ,

Train Sim World 2020 çıktı!

Tren simülatörü Train Sim World 2020, Dovetail Games tarafından 15 Ağustos’ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlandı. Var olan Train Sim World sürümüne daha önce çıkmış rotaları da ekleyerek yeni özelliklerle yayınlanan Train Sim World 2020 içerisinde artık Main-Spessart Bahn, Long Island Rail Road, Northern Trans-Pennine rotaları da yer alıyor. Böylece yaklaşık 1 yıl içerisinde çıkan rota paketlerinden Tees Valley Line hariç geri kalan tüm içerik tek bir sürüme eklenmiş oldu. İlk defa Train Sim World 2020 satın alacak kişiye bu şekilde verilecek. Elbette daha sonradan çıkan lokomotif DLC’leri buna dahil değil. Sonuç itibariyle klasik Train Simulator serisine dönüşüyor. Henüz harita editörü yani 3. parti DLC’lere imkan tanıyan sistem açılmış değil ancak üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki yıl eğer bu başlarsa zaten DLC sayısı da epey artacak ve yıllık sürümlerden başka çare kalmayacak. Şu an Steam’de Train Sim World sahibiyseniz sizin için değişen bir şey olmayacak. Eski seride olduğu gibi isim değişimden başka bir şey yok. Yeni DLC’ler yine ayrı olarak çıkmaya devam edecek. Her yıl çeşitli sürümlerle toplanacak.  Güncellemeler ve DLC’ler gelmeye devam edecek. Train Sim World serisi desteklenecek. Eğitim bölümlerini iyileştirdikleri, yeni bir puanlama sisteminin eklendiği belirtiliyor. Ayrıca ana menüde arkaplanı değiştirebilecekmişiz. Bunun dışında kullanıcı arayüzü için genel bir iyileştirme yapılmış. En önemli fark ise yeni “Journey” sistemi ile her rotada 24 saatlik zaman diliminde kesintisiz oynayabileceğiniz bir oyun modu geliyor. Dovetail’in hazırladığı bu sistemde sırasıyla trenleri kullanmayı öğrenip görevlerle oynamaya devam edeceğiz. Her lokomotife özel senaryo ve timetable ekranı karışımı bir bölüm de diyebiliriz. Oyuncuya süreklilik kazandırmak adına ardı ardına dizilmiş bir görev sistemi yapılmış. TSW sahipleri için üzücü durumlar da var. Eğer şu an dahil edilen DLC’leri almadıysanız yine ayrı fiyatlandırmadan satın alabiliyorsunuz ama TSW 2020 sürümünü tekrar aynı hesapta satın alamıyorsunuz. Haliyle eski kullanıcılar daha fazla para harcamak zorunda bırakılıyor. Train Sim World 2020 ile Peninsula Corridor: San Francisco – San Jose rotası da yayınlandı.

 

Train Sim World 2020 içerisinde bulunacak standart rotalar;

  • CSX Heavy Haul(sadece Windows PC’de)
  • Great Western Express
  • Northeast Corridor New York
  • Rapid Transit
  • Main-Spessart Bahn
  • Long Island Rail Road
  • Northern Trans-Pennine

ve elbette içerisinde gelen lokomotifler, vagonlar, senaryolar da bulunuyor.

 

Çıkış videosu

 

Train Sim World eksiksiz kabin içi etkileşim, tutarlı lokomotif detayları, gerçek dünya rotaları ve saatler süren oynanışı ile herkes için mükemmel, etkileyici bir birinci şahıs simülatördür. Yepyeni Train Sim World 2020 Edition ile yola koyul ve yeni becerilerde ustalaşmak için ihtiyacın olan her şeyi al.

Yeni ‘Yolculuklar’ özelliği 24 saati aşan senaryolar, eğitim modülleri ve her rota için hizmet tarifelerinde sana rehberlik edecek. Ayrıca rotalarda uzmanlaştıkça açılan yüzlerce demiryolu işini yeni bir ilerleme takipçisi ile görebileceksin.

Gerçek dünya rotaları içerir: Almanya’daki Spessartrampe yokuşunda tırmanma mücadelesi ver, New York Pensilvanya istasyonunda yer altını keşfet veya Manchester’ın Victoria İstasyonu’nun görkemine kapıl. Her rotada gerçekçi bölgesel sinyalizasyon sistemleri ve yepyeni mücadeleler bulacaksın.
Yolculuğunu bugün başlat!

 

 

PlayStation 4‘te TSW 2020 artık 139 TL’den satılıyor.
Xbox One‘da ise 138,75 TL’den satın alabilirsiniz.

Steam’de 50 TL

TSW: Peninsula Corrdior: San Francisco – San Jose rotası da aynı gün yayınlandı. Deluxe sürümünü satın aldığınızda içerisinde geliyor.

Peninsula Corridor DLC’si PS4 ve Xbox One için de yayınlandı.

 

 

Train Sim World 2020 videomuzda Peninsula Corridor hattında yeni özelliklerle beraber oynayacağız. Görüşmek üzere…

 

 

Train Sim World forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version