Menu
in , ,

TR Extended Map 1. Yıl Dönümü ve Birleşme Duyurusu

TR Extended Map 1. Yıl Dönümü ve Birleşme Duyurusu

Euro Truck Simulatör 2 için yayınlanan Road to the Black Sea DLC’si sonrası Türkiye haritasını genişletme hayaliyle yola çıkalı 1 yıl oldu. TR Extended Map’i ilk defa ‘bir şeyler değişiyor’ başlığı altında SimülasyonPark’ta duyurmuştuk. Black Sea DLC’si ile Türkiye’yi içeren harita modlarında içerik ve nitelik açısından bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorduk.

 

 

Harita modu ile ilgili düşüncelerimizi hayata geçirmek kolay olmadı. Harita editöründe keşif çalışmaları yaptık. Neler yapılabileceğini gördük. Projemizi netleştirdik ve çalışmalara başladık. Projemizin ilk etabı olan İstanbul, bizim için önemli bir adım oldu. Harita tasarımında kendimizi geliştirmemize imkan sağladı. Aylar süren çalışmalar sonunda sizleri modumuzun ilk sürümüyle buluşturduk. Harita modumuz, 40 binin üzerinde indirme sayısına ulaştı. Yerli ve yabancı topluluktan çok güzel destek mesajları aldık ve bu bizi haritayı genişletme konusunda motive etti. Şimdi de Marmara Bölgesi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen zamanlarda gelişmeleri duyuracağız.
İlk Duyuru yıl dönümümüzde sizlere güzel bir gelişmeyi aktarmanın vakti geldi. Topluluktan birçok kişinin istediği ve çalışmalarımıza hız kazandıracak önemli bir gelişmeyi duyurmanın heyecanı içindeyiz.
Güney Marmara Map Mod Ekibi, TR Extended Map ekibine dahil oldu. 1:3 ölçekli Güney Marmara Map projesi ile göz dolduran Kerem Arda ve Yiğit Kağan, harita tasarımı ve planlama ekibimize dahil oldular. Artık gelecek sürümlerimizi beklenenden daha kısa sürede hayata geçirebileceğimizi umuyoruz. Kendilerine aramıza hoş geldiniz diyoruz. Yeni gelişmelerle karşınızda olmak üzere Hoşça Kalın!


v1.2 değişiklikleri

  • 1.40 güncellemesine uyarlandı.
  • Yeni görsel aydınlatma sistemi uygulandı.
  • 1:3 ölçekteki GüneyMarmaraMap v1.1 haritasına uyumluluk getirildi.
  • ProMods 2.52 ile uyumluluk sağlandı.
  • TR Extended Map+GüneyMarmaraMap+ProMods2.52 için uyumluluk modu yapıldı.
  • ProjectBalkans 5.1 ile uyumluluk güncellendi

İndirmek için buraya tıklayın.

-Ana mod dosyası ve diğer haritalarla kullanmak için gereken uyumluluk dosyaları bulunmaktadır.

TR Extended Map + Güney Marmara Map + ProMods 2.52 için Connection/Bağlantı uyumluluk dosyası da eklenmiştir.

TR Extended Map



TR Extended Map: İstanbul Edition ana konusu için buraya tıklayın.

TR Extended Map: Marmara Edition ana konusu için ise buraya tıklayabilirsiniz.

1:3 ölçekteki Güney Marmara Map ana konusu ise burada yer alıyor.

 

 

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version