Menu
in , , , ,

Microsoft Flight Simulator – PMDG 737 beta testleri hakkında açıklama yapıldı!

PMDG, 24. yıldönümünü kutluyor. DC-6 için yeni güncelleme yayınlanırken çok merak edilen MSFS PMDG 737 eklentisi için de hem iyi hem kötü bir haber verildi. Takımın %75’i şu an tamamen 737’nin betasıyla ilgileniyor. 1 Ağustos’ta başlaması gereken beta testi 27 Temmuz’da Sim Update 5 performans güncellemesinin yayınlanması ile sıkıntıya girmiş. Temmuz ayında bekledikleri ilerlemeyi kaydedemeyen takım 737’nin önizleme sürecine başlamak için can atıyor ve bunun çok uzakta olmadığını belirtiyor. Asobo, Sim Update 5’in ardından 2 ayrı düzeltme güncellemesi yayınlama kararı almıştı. Çoğu eklenti stüdyosu yeni güncellemeye adapte olmakta bazı sıkıntılar yaşadı.

Çıkış tarihi verilmiyor ancak yeni güncelleme ile yaşanan sıkıntıların çözülmesi ve beta testlerinin başlamasıyla birlikte işleri zorlaştıracak başka büyük bir güncelleme çıkmazsa PMDG 737’den daha fazla bilgi ve görüntü görebiliriz. Daha önceki açıklamalarında yaz sonu yayınlamayı planladıkları belirtilmişti. Fakat geldiğimiz noktada hala simülatörün çekirdek kısmı için büyük değişiklikler içeren güncellemelerin yayınlanması bu gibi çalışmaları sekteye uğratıyor.

İlk planlara göre PMDG 737 eklentisi yaz sonu yayınlanacakken 777 modeli uzak bir ihtimal bile olsa yıl sonu bekleniyordu. 747 ise 2021’in ilk yarısında çıkacaktı. Şimdi ise bu sonbaharda bekleyeceğimiz anlaşılıyor.

Şu an MSFS için study-level airliner düzeyinde PMDG 737 ve Fenix A320ceo bekleniyor. Ve bu uçaklar test aşamasındalar, birkaç ay içinde uçuyor olacağız. Diğer uçaklar hakkında henüz resmi duyurular ama hem study-level hem de normal seviyede ciddi uçaklar geliştiriliyor.


Microsoft Flight Simulator forumu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version