Menu
in , , , ,

Microsoft Flight Simulator – Bell 407 ve Guimbal Cabri G2 Helikopterleri için yapılan çalışmalar tanıtıldı (video)

Microsoft Flight Simulator – Bell 407 ve Guimbal Cabri G2 Helikopterleri için yapılan çalışmalar tanıtıldı (video)

11 Kasım’da 40. Yıldönümü sürümü ile Helikopterler sonunda ekleniyor. Asobo stüdyosu Microsoft Flight Simulator platformuna Helikopterleri kazandırmak için neler yaptığını bu videoda anlatıyor.

Glider(Planör) videosundan sonra sırada Helikopterlerin çalışma mantığı ve MSFS’teki özel uçuş modeli var. Ücretsiz güncelleme ile platforma Bell 407 ve Guimbal Cabri G2 helikopterleri eklenecek. Sırada bekleyen onlarca topluluk projesi helikopterler de var. Asobo CEO’su Sebastien Wloch ve Art Outsourcing sorumlusu Benjamin Rieubland ile Sound Designer Sache Wittorski ve Aircraft System Designer François Rembry videoda helikopterler için yapılan çalışmaları aktarıyor.

Videonun odağında Guimbal Cabri G2 helikopteri var. Bunun için Fransa’daki Angouleme-Cognac Airport ziyaret edilmiş ve orada helikopteri yakından incelemişler. 3D taramalarla elde edilen görüntüler işlenmiş bir modele dönüştürülerek gerçek helikopterin birebir sanal kopyası oluşturulmuş. 40. Yıldönümü güncellemesinde ücretsiz dahil olacak olan bu helikopterler yepyeni bir dönemi başlatacak. Gerçek helikopter pilotları da yeni özellikler geliştirilirken katkı sağlamış ve onların geri bildirimleri dikkate alınmış. Ses ve uçuş modeli ile ilgili gösterilen sahneler heyecanınızı yükseltebilir. MSFS’in çıkışından sonra geç geldiği için tepki gösterilse de planörler ve helikopterler Asobo tarafında ilk aşama için hakkıyla yapılmış görünüyor.

Sim Update 9 ile gelen CFD Airflow simülasyonu sonrasında Sim Update 10 ve 11 çalışmaları MSFS’te uçuş modeli bakımından yeni bir dönemin kapılarını aralamıştı. Videoda bu yeni çalışmaların helikoptere nasıl etki ettiği de gösteriliyor.

Video

 

 

Microsoft Flight Simulator – Planörler nasıl uçuyor? Video yayınlandı…

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version