Menu
in , , ,

IVAO Türkiye, İstanbul Havalimanı’na Büyük Taşınma Etkinliği Düzenliyor

IVAO Türkiye Divizyonu, Mega Move – Need 361 Pilots etkinliğinin 30 Temmuz’da düzenleneceğini duyurdu. Bayrak taşıyıcı havayolumuz Türk Hava Yolları‘nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan (LTBA), İstanbul Havalimanı’na (LTFM) taşınmasını konu alan etkinlikte Türk Hava Yolları’nın 361 uçağını Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınması sanal uçuş platformunda tüm kurallara göre canlandırılacak. Sanal pilot ve ATC’ler 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü 15:00UTC – 21:00UTC arasında bu etkinliğe katılabilecekler.

Gereken tüm bilgiler IVAO TR sayfasında verilmiş. Buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik aynı zamanda IVAO HQ tarafından global olarak destekleniyor. Bu harika etkinlik için IVAO Türkiye’ye çok teşekkürler.

Booking sistemine buradan ulaşabilirsiniz.

Büyük Taşınma ile ilgili birçok belgesel hazırlanmıştı. Prepar3D, X-Plane 11, Microsoft Flight Simulator ve FSX üzerinden katılımlarla tüm sanal pilotlar 30 Temmuz’da İstanbul üzerinde büyük bir trafik oluşturacak.

 

Etkinlik Ödülleri kapsamında katılanlara IVAO HQ Etkinlik Ödülü için size 1 puan verilecek. Pilot olarak katılanlar TR Pilot Events Award 2022 için de 1 puan kazanacak. ATC olarak katılanlar ise TR ATC Event Awards 2022 için 1 puan kazanacak.

Mega Move / Büyük Taşınma etkinliğinde ST Simulations sponsor olarak çekiliş gerçekleştiriyor.

‘Mega Move – Need 361 Pilots’ etkinliğinde uçan Pilotlara ve ATC hizmeti veren Kontrolörlere özel, çekiliş ile aşağıdaki havalimanları verilecektir:

LTAF – Adana Sakirpasa Airport
LSTS – St. Stephan Airfield
LJBO – Bovec Airport
LTFG – Gazipasa Alanya Airport (W.I.P.)
BIAR – Akureyri Airport (W.I.P.)

 

Aerosoft GmbH tarafından ise Mega Move etkinliği için X-Plane 11’de kullanabileceğiniz 2x Airport Antalya ve 2x Airport Istanbul XP eklentileri hediye edilecek.

 

Katılım şartları;

*Çekilişe katılmak için rezervasyon sisteminden uçuşunuzu rezerve edip, daha sonra uçuşunuzu gerçekleştirmek yeterlidir.
**Birden fazla rezervasyon yapıp birden fazla uçuş gerçekleştiren üyelerimiz, çekilişimize birden fazla katılım hakkı kazanacaktır.


MSFS kullanıcıları İstanbul yaklaşmalarında Turkish Bridges eklentisini kullanarak boğaz manzarasının tadını çıkarabilir. 🙂

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version