Menu
in , ,

HUMANKIND İlk Oynanış İzlenimleri (çok hızlı ve acele) – video

Yepyeni bir 4X strateji oyunu HUMANKIND çıktı! AMPLITUDE Studios tarafından geliştirilen oyundaki 5 saatlik deneyimlerimizi hızlıca aktarıyoruz. HUMANKIND için buraya►https://link.xsolla.com/x04YhkC3 Zevkle oynadık video planı yoktu ama merak eden var diye yaşadıklarımı anlatıyorum. O yüzden çok acele çektim. Ona göre izleyiniz. Oynamaya devam edersek daha güzel ve düzenli şekilde çekebiliriz. Civilization 6 rakibi sayılabilir ancak çoğu şeye farklı bir yorum getirmiş ve güzel olmuş. Oyunu geliştirmeye devam edeceklermiş. Türkçe dil desteği yok!

 

HUMANKIND™, insanlık tarihinin tüm hikayesini yeniden yazacağınız ve sizin kadar benzersiz bir uygarlık oluşturmak için kültürleri bir araya getireceğiniz tarihi bir strateji oyunudur.

UYGARLIĞINIZI OLUŞTURUN

Halkınıza Antik Çağ’dan Modern Çağ’a kadar liderlik ederken 60 tarihi kültürü bir araya getirin. Neolitik kavimin mütevazı soyundan Babilliler olarak Antik Çağ’a geçiş, Mayalılar olarak Klasik çağ, Emeviler olarak Orta Çağ, İngilizler olarak Erken Modern Çağ ve benzeri… Her bir kültür kendi özel oynanış katmanını ekler ve neredeyse sonsuz sonuca yol açar.

TARİHTEN DAHA FAZLASI, BU SİZİN HİKAYENİZ

Tarihi olaylarla karşılaşın, çok etkili ahlaki kararlar verin ve bilimsel buluşlara imza atın. Dünyanın doğa harikalarını keşfedin veya insanlığın en dikkate değer eserlerini inşa edin. Her oyun öğesi tarihsel açıdan gerçektir. Kendi dünya vizyonunuzu oluşturmak için bunları bir araya getirin.

DÜNYADA İZİNİZİ BIRAKIN

Yolculuk, varılacak yerden daha önemlidir. Şöhret, yeni ve birleştirici bir zafer koşuludur. Her büyük başarınız, verdiğiniz her ahlaki karar, kazandığınız her savaş şöhretinizi artıracak ve dünya üzerinde kalıcı bir etki bırakacak. En fazla şöhrete sahip oyuncu, oyunu kazanacak. Dünya üzerinde en derin etkiyi bırakan oyuncu siz olabilecek misiniz?

KARADA, DENİZDE VE HAVADA TAKTİKSEL SAVAŞLARIN USTASI OLUN

HUMANKIND™’daki her bir savaş, gerçek bir dünya haritasının üzerinde mini sıra tabanlı masa oyunu gibi gerçekleşir. Ordularınızı ortaya çıkarın ve kültürünüzün özel yeteneklere sahip sembolik birlikleri de dahil olmak üzere her bir birliğinize komut verin. Şehirleri kuşatmak ve ele geçirmek için kuşatma silahları oluşturun. Birden çok tura yayılan büyük savaşlarda savaşın ve destek çağırmaktan çekinmeyin!

LİDERİNİZİ ÖZELLEŞTİRİN

HUMANKIND™’da kendi oluşturduğunuz ve özelleştirdiğiniz bir avatar ile toplumunuzun lideri olarak oynayacaksınız! Oyun boyunca uygarlığınız geliştikçe avatarınız da görsel olarak değişecek. Ayrıca, en fazla 8 oyuncuyla çok oyunculu maçlarda yabancılara ve arkadaşlarınıza hava atabileceğiniz özel görünümlerin kilidini açmak için liderinize meta-ilerleme sistemiyle seviye atlatabileceksiniz.

İNSANLIĞI NE KADAR İLERİ GÖTÜRECEKSİNİZ?

 

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version