Menu
in ,

Forza Motorsport 7’nin Temmuz Güncellemesi ve Top Gear Araç Paketi

Forza Motorsport 7’nin Temmuz Güncellemesi ve Top Gear Araç Paketi

Aylık Forza Motorsport 7 güncellemelerinde Temmuz’a geldik! Hem yeni iyileştirmeler yapıldı hem de Top Gear araç paketi çıktı! Özellikle araç seçim ekranında kaydırma performansını iyileştirmişler. Bu PC kullanıcılarında çok sorun yaratıyordu. Multiplayer’da lobi yönetimi altında yarış sırasında sıkıntı çıkaranları kovabiliyoruz. Ayrıca daha önce gelen 118 özel araç kilidini açılıyor ve oyun içi kredilerle satın alınabiliyor. Mesaj merkezi için de yenilikler mevcut.

Porsche Spotlight Cars! Tüm oyunculara ücretsiz olarak 1971 Porsche #23 917/20 ile 2019 911 GT3 RS  araçları getirildi!

The July update for Forza Motorsport 7 arrives on July 10! This update includes new features and improvements to the game based on community feedback, as well as some exciting new content in our Porsche Spotlight Cars and the Top Gear Car Pack. The Porsche Spotlight Cars will be free to all Forza 7 players, and the Top Gear Car Pack is one of two additional car packs recently added to the Forza Motorsport 7 Car Pass.

Top Gear Araç Paketi!

7 yeni harika araç Top Gear paketi ile Forza Motorsport 7’ye geliyor. Turn 10 stüdyosu ile Top Gear takımlarının çok yakın şekilde çalıştıkları paketin tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Top Gear Araç Paketi, Forza Motorsport 7 Car Pass sahiplerine ücretsiz ekleniyor. Ayrıca Stig’s Digital Cousin driver gear de ekleniyor.

https://youtu.be/whRD57NqUEM

 

Araçlar;

 

Bunun dışında yeni bir araç paketi ile ilgili bilgiler önümüzdeki haftalarda paylaşılacak.

Forza Motorsport 7 ana konusu, screenshots konularına bekleriz.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version