Menu
in ,

Forza Motorsport 7 için Hot Wheels Yıldönümü Paketi Yayınlandı

Forza Motorsport 7 için Hot Wheels Yıldönümü Paketi Yayınlandı

Forza ve Hot Wheels işbirliği devam ediyor. Hot Wheels bu yıl 50. yıldönümünü kutluyor. Forza Horzion 3 için Hot Wheels genişleme paketi yayınlanmıştı şimdi ise o araç paketi Forza Motorsport 7‘ye ücretsiz güncelleme ile geldi. Ayrıca Kasım ayı güncellemesi ile lootboxlar kaldırıldı.

The Hot Wheels Anniversary Pack, Kasım ayı güncellemesinin bir parçası olarak yayınlandı. Aşağıdan videoyu izleyebilir ve araç listesine ulaşabilirsiniz.

https://youtu.be/DdTE6zFKGB4

Hot Wheels araçları;

  • 2011 Hot Wheels Bone Shaker
  • 2017 Hot Wheels Rip Rod
  • 1969 Hot Wheels Twin Mill
  • 2005 Hot Wheels Ford Mustang
  • 1969 Hot Wheels Chevrolet Camaro Super Sport Coupe 50th Anniversary Original Version
  • 1970 Hot Wheels Chevrolet Corvette ZR-1 50th Anniversary Original Version
  • 1963 Hot Wheels Volkswagen Beetle 50th Anniversary Original Version

Ek olarak Kasım güncellemesinde Forza Motorsport 7 için 6 tane Hot Wheels Driver Gear kıyafet bulunuyor. Tüm oyunculara Hot Wheels’in 50. yıldönümü dolayısıyla hediye edilecek. Oyun içindeki mücadeleleri tamamlayarak kazanabileceksiniz.

Forza Horizon 4 için de Hot Wheels araçlarına yeni bir koleksiyon geliyor. Birkaç hafta içinde oyunda görünecek. Dört araç Forza Horizon 4’e eklenecek. Bunlar 2011 Hot Wheels Bone Shaker, the 2017 Hot Wheels Rip Rod, the 2005 Hot Wheels Ford Mustang, ve 1969 Hot Wheels Twin Mill. Twin Mill şu an zaten oyunda bulunuyor. Blast From the Past mevsim etkinliğini yaptığınızda kazanabiliyorsunuz.

Kasım ayı güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version