Menu
in , , , ,

Farming Simulator League turnuva sistemi ve oyun modu nasıl çalışıyor? FSL DLC’si çıktı!

Farming Simulator League turnuva sistemi ve oyun modu nasıl çalışıyor? FSL DLC’si çıktı!

Farming Simulator 19‘un espor ligi Farming Simulator League (FSL) için turnuva sistemi ile oyun modu Giants Software tarafından tanıtıldı. Birçok marka ile birlikte organize edilen espor ligi bir DLC olarak yayınlandı. Ücretsiz olan FSL DLC’sini buradan takımınızla başvurarak kabul edildikten sonra indirebiliyorsunuz. Ücretsiz olarak erişebileceğiniz bu DLC’de turnuvalarda kullanılacak olan oyun modu(özel hazırlanmış) bulunacak. Bu oyun modunun yani Farming Simulator eSpor Lig’inin nasıl olduğunu gösteren eğlenceli bir video hazırlanmış. Bu videoya bakarak yazarsak daha önce yapılan şampiyonalara hiç benzemediğini belirtelebiliriz. Daha kapsamlı, eğlence odaklı olmuş. Farming Simulator League destekçileri arasında Corteva, Logitech G, Intel, DLG “Alman Tarım Birliği”, Nitrado Server, noblechairs bulunuyor. 

Farming Simulator League Turnuva İstemci DLC‘si sadece PC’de kullanılabiliyor. En oynama yolunun da dedicated server yani ücretli kiralayabildiğiniz normal oyun sunucuları olduğu belirtilmiş. Yerel ağ kurup oynamak mümkün ama problemler olabiliyormuş. FSL DLC’si ücretsiz ancak kullanabilmek için doğal olarak Farming Simulator 19 ana oyunu gerekiyor.  Her takım için 8 lisans anahtarı veriliyor. Giants Software’ın indirme merkezinden bunları aktif edip FSL DLC’sine erişebiliyorsunuz. Online turnuvalara katılmak için arkadaşlarınızla bir araya gelerek ücretsiz şekilde başvurmanız yeterlidir. Lisans anahtarları herkese dağıtılıyor. Bu oyun modunu normal olarak da eğlence amaçlı oynayabiliyorsunuz.ine ulaşabiliyorsunuz. Kayıt olduktan sonra Media sayfasında ise başvurabileceğiniz turnuvalar bulunuyor.


Farming Simulator Ligi 2010-2020 Takvimi

FarmCon19 bu yıl Harsewinkel, Almanya’da bulunan Claas tesislerinde 27-28 Temmuz’da düzenlenecek. İlk turnuva burada gerçekleşecek. Ardından ilk online turnuva ise 10-11 Ağustos 2019’da yapılacak. 20-24 Ağustos’ta ise gamescom turnuvası Almanya’nın Köln şehrinde yapılacak. Zürih Game Show’da ise 3. turnuva 13-15 Eylül yapılacak. Polonya’nın Poznan şehrinde her yıl düzenlenen Poznan Game Arena, 18-20 Ekim’de FSL turnuvasına ev sahipliği yapacak. Paris Game Week turnuvası ise 30 Ekim-3 Kasım arasında olacak. Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen tarım fuarı AgriTechnica turnuvası ise 10-16 Kasım 2019’da düzenlenecek. 22-24 Kasım’da ise HEROFEST turnuvası İsviçre’de yapılacak. Böylece 2019 sezonu sona erecek. Ardından 2020 yılında online turnuvalarla yeni sezona başlanacak.

 

Farming Simulator Lig Takımları

HORSCH, KRONE, LINDNER, MYINSANITY takımları şu an yerini aldı. Daha birçok takım hazırlanıyor.

 


 

 

Oyun modu

Turnuva sistemi

 

 

FSL kuralları v11 burada, FSL eğitim bilgileri ise burada, FSL araç durumları ise burada yer alıyor.

 

Oyun modunu test ettikten sonra daha ayrıntılı bilgileri aktaracağız.

 

Farming Simulator League ana konusu için buraya tıklayın.
Farming Simulator 19 forumu için ise buraya tıklayabilirsiniz.
 
 
SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version