Menu
in , , ,

Farming Simulator 23 Çıktı!

Neredeyse PC sürümünün aynısı olan Farming Simulator 23 mobil cihazlar ve Nintendo Switch için yayınlandı. Giants Software ekibi Farming Simulator 23’ü Android cihazlar için Google Play Store‘da 179,99 TL’den satışa sunarken iOS için App Store‘da 7,99 Dolar fiyat belirlenmiş. Dolar bazında güncel kurdan hesaplandığı için mobil oyunculara fiyat yüksek gelmiş görünüyor. Nintendo Switch için ise 44,99 Dolar fiyatla satılıyor.

iPhone, iPad, ve Android cihazlarda FS 23 çok yüksek ayrıntılarla geldiği için kimi oyuncunun cihazında sorun çıkartıyor. Çiftçilik gelişiyor, ormancılık ve hayvancılık ekleniyor. Üretim zincirleri sayesinde daha farklı ürünler üretilebiliyor ve zeytin, üzüm bahçeleri kurabiliyorsunuz. 100’den fazla araç ile mobil cihazlar için yayınlanan Farming Simulator 23 kullanıcılara PC ve konsollardaki sürümü aratmıyor.
Android için minimum 7.0 sürümü gerekiyor. iPhone ve iPad için 14.0 ve daha üst sürümü gerekirken Mac için 11.0 veya Apple M1 işlemciliği bir cihaz gerekiyor.

Ekin yetiştir, tarım imparatorluğunu büyüt! Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra ve daha pek çok üreticiden çeşitli tarım faaliyetlerini gerçekleştirebileceğin 100’den fazla orijinal aracı kullanarak modern bir çiftçi ol.

Mobil cihazınız için pek çok yeni özellikle yepyeni bir deneyim sunan, GIANTS Software’in beğenilen tarım simülasyonu Farming Simulator 23’te (FS23) nasıl bir çiftçi olacağını seç!

  • Gerçekçi traktörler, biçerdöverler, serpiciler ve daha pek çok araç kullan
  • Çeşitli ekinlerle tarlanı işle ya da bayırlarda zeytin veya üzüm yetiştir
  • Ağır ormancılık ekipmanıyla tomrukçuluğa başla
  • Üretim zincirleri oluştur ve ürünlerini güçlü kamyonlarla taşı
  • İneklerle ve koyunlarla birlikte artık tavuklara da bakabilirsin!
  • Toplanabilir ögeler de içeren iki farklı haritanın tadını çıkar
  • Yeni özellikler arasında sabanla sürme ve yabani ot temizleme de var
  • Eğitim modu, Yardımcı ve yeni otomatik kütük/palet yükleme özelliği çiftliğinde sana yardımcı olacak

Sabanla sürmenin, yabani otları temizlemenin, ekin hasat etmenin ve tavuk kümeslerinden yumurta toplamanın dışında yapacak daha çok şey var. Yeni fabrikalarda ve üretim zincirlerinde hasadını işleyerek ürünlerine değer katıp işleri büyüt!

Merak etme. Geniş tarım arazini gezerken mevsimlerle değişen görsellerin tadını çıkarabileceğin çok zamanın olacak. 100’den fazla makine sana yetmiyorsa ek resmi içeriklerle tarım aracı filonu büyütebilirsin.

Taşra hayatına alışık değilsen yeni ve geliştirilmiş oyun içi eğitimlerle hemen adapte olabilirsin. Gittiğin her yerde çiftçiliğe devam ederek neşenin solmasına izin verme!

Çıkış videosu

Tanıtım videosu

Sinematik tanıtım videosu

 


Farming Simulator 23 ana konusu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version