Menu
in , , ,

Farming Simulator 22 – Precision Farming DLC yeni özelliklerle 19 Nisan’da çıkacak

Hassas tarım özellikleri kazandıran Precision Farming DLC‘si Farming Simulator 22 için 19 Nisan’da ücretsiz yayınlanacak. GIANTS Software stüdyosunun John Deere ve Avrupa’nın önde gelen Gıda İnovasyon Girişimi EIT Food iş birliği sayesinde doğan bu proje yepyeni özellikler eklenerek FS 22 için geliyor. Çıkışta yer almayan modül şimdi mevsimler sistemi ve artan topluluk modları sayesinde oyuncuları daha gerçekçi detaylarla uğraşmasını sağlayabilir.

19 Nisan’da PC ve konsollarda resmi olarak ModHub sayfasından indirebileceksiniz.

Precision Farming DLC’sinde her yeni özellik iş birliği yapan tüm firmalar arasında ayrıntılı olarak tartışılırken topluluktan alınan geri bildirimler de dikkat alınmış

FS 22’de yeni Precision Farming özellikleri

  • Mahsul sensörleri
  • Çevre Puanı
  • Değişken Oranlı Ekim ve Sondaj
  • Değişken Oranlı Yabani Ot Kontrolü
  • Değişken Oranlı Gübreleme ve İlaçlama
  • Toprak Haritası Satın Alma

Yukarıdakiler yeni özellikler olsa da toprak tipleri, toprak ölçümleri, ekonomi analizi ve değişken oranlı gübreleme gibi eski özellikler de yer alacak. Ancak toprak numunelerini tek başına almak yerine haritadaki tüm arazilerin toprak haritalarını satın alma getirilmiş.

Önümüzdeki haftalarda yukarıda bahsedilen özellikler tanıtılmaya başlanacak.

İş birlikleri

EIT Food tarafından finanse edilen bu proje sürdürülebilir tarım teknolojisi hakkında bilgi sağlamayı amçalıyor. Farming Simulator serisinde Hassas Tarım özelliklerinin uygulaması ve farkındalığın artırılması EIT’nin birçok adımından biri olarak belirtiliyor. Avrupa Birliği’nden çeşitli iş ortakları da bu projenin parçasıdır. Hohenheim Üniversitesi (Almanya) ve Reading Üniversitesi (Büyük Britanya) yanı sıra İspanya’daki en büyük tahıl kooperatifi Grupo AN, Polonya Bilimler Akademisi’nin Hayvan Üreme ve Gıda Araştırma Enstitüsü bu teknolojiyi tanıtmak için iş birliği yapıyor.

 

Farming Simulator 19 – Precision Farming DLC’si ile Hassas Tarım özellikleri eklendi!

 

Farming Simulator 22 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version