Menu
in , ,

Farming Simulator 22 – Manual Attach v2 “Manuel ekipman bağlama modu”

Wopster tarafından geliştirilen popüler manuel ekipman bağlama modu Manual Attach v2 ile Farming Simulator 22 oyununu desteklemeye başladı. ModHub‘da paylaşılan modu ücretsiz indirebilirsiniz. Bu modla traktöre veya biçerdövere bir ekipman, römork bağlamak istediğinizde önce Q tuşu ile ekipmanı bağlıyor ardından hava hortumlarını Z tuşuna kısa süre basılı tutarak takıyor ve eğer PTO varsa Z tuşuna tek seferde bastığınızda takabiliyorsunuz. Sökme işlemi için de aynısını yapmanız gerekiyor.

FS 22 ile gelen çeşitli kullanıcı arayüzü modlama değişiklikleri sayesinde Oyun Ayarları penceresinde Manual Attaching özelliğini açıp kapatabilirsiniz. Multiplayer oynarken böylece isteğe bağlı açabileceksiniz. Bağlama ve sökme özellikleri geliyor. Ekipmanlar ve römorklarda artık traktörden inip bağlamanız gerekiyor.

Bağlayıp/sökme özelliği ön yükleyici, skidsteer, kürekler, teleskopik kepçeler, biçerdöverler ve hooklift gibi araçlarda ana ekipmanı bağlarken araçtan inmeden Q tuşuna basabilirsiniz. Ancak hava hortumları ve PTO yine elle bağlanmalıdır. Ekipmanları sökmek istediğinizde öncelikle indiriniz.

PTO(power take off) bağlayıp/sökmek için:

Z tuşuna tek sefer basın power take off hortumu bağlanacaktır/sökülecektir.

Hortumları bağlayıp/sökmek için:

Z tuşuna kısa süre basılı tutun ve hortumlar bağlanacaktır/sökülecektir.

Eğer hava hortumlarını bağlamazsanız;

  • Hidrolikleri kontrol edemezsiniz(ekipman kaldırma, indirme, döndürme, boruları açma vb. özellikler)
  • Işıkları kullanamazsınız.
  • Frenler kilitlenir.

Yapımcı: Wopster

Platform: PC/MAC

Sürüm: 2.0.0.0

İndirmek için tıklayın.

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version