Menu
in , , , ,

ETS 2 ve ATS’nin 1.32 Güncellemesi için “Kişisel Dorse Sahipliği” Tanıtıldı!

ETS 2 ve ATS’nin 1.32 Güncellemesi için “Kişisel Dorse Sahipliği” Tanıtıldı!

SCS Software sonunda kişisel dorse sahipliğiyle ilgili blog yazısını yayınladı. Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için yıllardır istenen kişisel dorse sahipliği 1.32 güncellemesi ile her iki oyuna da geliyor.

Gelişmiş dorse bağlantısı, kaldırılabilir dingiller, ayaklar, hava hortumları elektrik kabloları, ağırlık simülasyonları gibi çalışmaların sonucunda ETS 2 ve ATS oyuncuları kişisel dorse sahipliği özelliğine kavuşuyor. Bir yıldan fazla bir süredir bu özellik üzerinde çalışılıyor. Oyunun mantığına, ekonomisine, kamerasına, kullanıcı arayüzü ekranları ve oynanış mantığı için boyamalar, kaplamalar, artwork, yeni modellerle sayısız değişiklik anlamına geliyor.
SCS Software yaklaşan güncellemenin sonucunda daha derine inmek için fırsat olarak gördüğü bazı öğelerin kaldığını belirtiyor. Ayrıca bazı römork sınıfları henüz yeniden yapılmamış ve o dorseler sahiplenilmeyecekmiş bu yüzden gelecekteki bir güncellemeyi beklemek zorunda kalacakmış. Yeni özelliğin hardcore kamyon simülatörleri oyuncuları tarafından olumlu bir şekilde kabul edileceğine inanıyorlar. Normal çekici yükseltme atölyesine eşdeğerde olmasa da çok daha fazlası içinde var.
 
Römork yükseltme mağazası ayrı bir yapılandırma bölümü sunuyor. Kendi kişisel dorsenizi boyayabilir, ayarlayabilir, yapılandırabilirsiniz. Çoklu şasi, römork türü ve boyamalar ile birlikte birçok farklı parçayı seçip kendi dorsenizi ayarlayabiliyorsunuz. Elbette tekerlek özelleştirmesi var. ETS 2’de yer alan şirket boyamaları dorselerde de geçerli olacak. Ayrıca AI şoförler için römork havuzundan uygun römorkları seçebilir ve onların kullanımına verebilirsiniz.
 
Her iki oyunda da güncellemeye sahip olmaya hazır soğutuculu, yalıtımlı, perdeli ve kuru kargo römorkları var. Ayrıca ETS 2’de kayar zeminli dorse türü de bulunuyor. Avrupa’da römork yapılandırmasında tek, çift veya yeni olan b-double şeklinde römork seçebiliyorken American Truck Simulator’da çok daha farklı olacak. ATS’de 27,45,48 veya 53 feetlik römorklar çift, üçlü ya da Rocky Mountain çift yapılandırması şeklinde ABD eyaletlerinin kuralllarına göre bulunacak. Flatbed römorklar ETS 2 ve ATS için kullanılabilir olacak. ATS römorklarına ek olarak açılıp kapanabilen(Avrupa’da perdeli dorse gibi) flatbed(düz yatak) römork bulunacak. Tüm boyutlardaki kargoların taşınmask için birçok römork uzunluğu ve tür kombinasyonu olacak. Bir özellik daha eklenmiş. ADR(HAZMAT) kargoları taşırken ona uygun bir uyarı levhası oluşacak.
Kişisel dorse sahipliğinin eklenmesiyle oyun içi ekonominide mantıksal olarak büyük değişiklikler olacak anlamına geliyor. Artık bu özellikle kargo mantığına çok daha fazla odaklanacaklar. Ancak hızlı işler ve iş piyasası kalmaya devam edecek. Yeni yük pazarı(Cargo Market) ekranında sahip olduğunuz römork için yük arayabileceksiniz. Bu yeni özellik için birçok yeni kargo görselleri oluşturulmuş.
1.32 çıkmadan önce kişisel dorse sahipliği için daha fazlası gösterilecek. Ayrıca yaklaşan açık beta’nın bir parçası olarak battle-test denilen savaş testine tabi tutulacak yani çok fazla beklemeyeceğiz.

 

Önümüzdeki haftalarda 1.32 güncellemesinin her iki oyun için de açık beta olarak başlayacağını artık biliyoruz.

ETS 2 için 1.32 güncelleme konusu burada

ATS için ise 1.32 güncelleme konusu burada

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version