Menu
in , ,

ETS 2 için Türkiye’den TIRSAN Dorselerinin Lisansı Alındı! Kassböhrer dahil mi?

ETS 2 için Türkiye’den TIRSAN Dorselerinin Lisansı Alındı! Kassböhrer dahil mi?

 

SCS Software geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelerek TIRSAN dorselerinin lisansını aldığını duyurdu. ETS 2 için böylece Türkiye’de merkezi olan bir firmanın dorse grubu eklenecek.

SCS ekibinden PR & Marketing sorumlusu Nemiro ve Endüstri İşortaklığı sorumlusu Oscar ile araç departmanında Technic Artist olarak görev yapan SiSL “Selçuk İslamoğlu” geldi. 3 günlük Türkiye, İstanbul ziyaretinde TIRSAN firması ile dorseleri için anlaşma yapıldı. Firma ile IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda tanışılmış.

Euro Truck Simulator 2 için TIRSAN DLC‘si 2023 yılında mı yoksa daha sonra mı gelecek şimdilik ayrıntılar bilinmiyor. TIRSAN bünyesinde Avrupalı Kassböhrer Dorseleri markası da bulunuyor. Anlaşma muhtemelen hem TIRSAN hem de Kassböhrer dorselerini kapsıyor olabilir. Ayrıca yine grubun bünyesinde satın aldıkları Talson dorse markası da var. O dahil olacak mı bilmiyoruz. TIRSAN ile böyle bir anlaşmanın olması ve İstanbul ziyareti Türk oyuncu topluluğunu oldukça sevindirdi. Kassböhrer markasında her tipten dorse olduğu için kapsamlı bir DLC çalışması yapılacak gibi görünüyor. Henüz dorselerin 3D tarama görüntüleri ve fotoğrafları toplanmamış.

Sıcağı sıcağına SCS’in yılbaşı özel yayınında bu gelişmenin paylaşılması sayesinde detayları şimdilik bu kadar öğrenebildik. Dorse referans fotoğrafları ve incelemesi için Avrupa’daki bayiler mi ziyaret edilecek yoksa tekrar Türkiye’ye mi gelinecek merak konusu oldu.

Anlaşmada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.


TIRSAN ürün grubu

Perdeli-Tenteli, Frigo, Damperli, Platform, Low-loader, Low-bed, Akaryakıt Tankeri, Paslanmaz Tanker, Silobas, Konteyner taşıyıcı, İkiz kat dorse, Kutu dorse, Swap Body tipinde pek çok ürüne sahip olan grubun bu dorselerden hangilerinin geleceği henüz kesinleşmedi. TIRSAN ve Kashbohrer muhtemelen ayrı paketlerde birçok dorse ve kişiselleştirme seçeneği ile gelecek. Firmaların ürettiği dorselere bakacak olursak SCS Software’ın şimdiye kadar ki en büyük dorse lisansı anlaşması alınmış oldu.

Her yeni DLC’de SCS ekibi ayrıntı seviyesi ve kaliteyi yükseltmeyi başarıyor. TIRSAN ve sonrasındaki çalışmalarla neler gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

 

TIRSAN ve SCS Software’e çok teşekkürler. SiSL’e ise çabaları ve bizi yine gururlandırdığı için ayrıca teşekkür ederiz. Darısı diğer Türk firmalarının başına diyelim. 🙂

 


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version